Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαλοκαιρινές διακοπές με την Royal Caribbean International

Καλοκαιρινές διακοπές με την Royal Caribbean International

Μοναδικές κρουαζιέρες σε εξωτικούς προορισμούς σε Μεσόγειο, Σκανδιναβία και Καραϊβική προσφέρει για τις καλοκαιρινές διακοπές η Royal Caribbean International με τα υπερπολυτελή της κρουαζιερόπλοια Freedom of the Seas, Voyagerof the […]

Μοναδικές κρουαζιέρες σε εξωτικούς προορισμούς σε Μεσόγειο, Σκανδιναβία και Καραϊβική προσφέρει για τις καλοκαιρινές διακοπές η Royal Caribbean International με τα υπερπολυτελή της κρουαζιερόπλοια Freedom of the Seas, Voyager<...>of the Seas και Jewel of the Seas.

Συγκεκριμένα, από την 1 Ιουλίου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου το Freedom of the Seas – χωρητικότητας 4.370 επιβατών – θα πραγματοποιεί 8ήμερες κρουαζιέρες στη Δυτική Καραϊβική με αναχώρηση κάθε Κυριακή από το Μαϊάμι και με ενδιάμεσες στάσεις το Κοζουμέλ (Μεξικό), τα νησιά Γκράντ Κέημαν, το Μοντέγκο Μπεή (Τζαμάικα) και το Λαμπαντή (Αϊτή) και θα ολοκληρώνει την κρουαζιέρα στο Μαϊάμι.

Το ίδιο διάστημα, το Voyager of the Seas – χωρητικότητας 3.114 επιβατών – θα πραγματοποιεί 8ήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με αναχώρηση κάθε Σάββατο από τη Βαρκελώνη και με ενδιάμεσες στάσεις σε Νίκαια, Πίζα / Φλωρεντία (Λιβόρνο), Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Νάπολη, και Παλέρμο (Σικελία) θα επιστρέφει στη Βαρκελώνη.

Τέλος το Jewel of the Seas – χωρητικότητας 2.501 επιβατών – θα πραγματοποιεί έως και τις 29 Αυγούστου κρουαζιέρες 13 ημερών στη Βόρεια Ευρώπη. Θα αναχωρεί από το Χάρουιτς της Αγγλίας και με ενδιάμεσους σταθμούς το Όσλο (Νορβηγία), τη Κοπεγχάγη (Δανία), τη Στοκχόλμη (Σουηδία), το Ελσίνκι (Φινλανδία), την Αγία Πετρούπολη (Ρωσία) και το Ταλίν (Εσθονία) θα καταλήγει και πάλι στο Χάρουιτς.

Κοινός παρανομαστής και στα τρία κρουαζιερόπλοια είναι η πληθώρα παροχών τους, καθώς διαθέτουν ποικιλία από εστιατόρια, σαλόνια και αίθουσες αναψυχής για παιδιά, έως υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ και μίνι γκολφ, σαλόνι αισθητικής, spa, και γυμναστήριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024