Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚαθημερινές πτήσεις της Lufthansa από Φρανκφούρτη και Μόναχο προς τις ΗΠΑ
Αεροπορικές εταιρείες

Καθημερινές πτήσεις της Lufthansa από Φρανκφούρτη και Μόναχο προς τις ΗΠΑ

Με 25 προορισμούς προς τη Βόρεια Αμερική, η γερμανική αεροπορική εταιρεία συνδέει απευθείας την Ευρώπη με την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Με καθημερινές πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, η Lufthansa συνδέει απευθείας την Ευρώπη με 25 προορισμούς της Βόρειας Αμερικής, μεταξύ αυτών η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Σαν Χοσέ, η Τάμπα, η Βοστώνη, το Σικάγο, το Βανκούβερ, το Τορόντο και πολλοί άλλοι.

Οι πτήσεις προς τη Βόρεια Αμερική εκτελούνται με σύγχρονα αεροσκάφη τύπου AirbusA380 ή Boeing B747 και οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις κατηγορίες θέσης, First Class, Business Class, Premium Economy και Economy. Και η ώρα του ταξιδιού περνά ακόμα πιο άνετα με την υψηλής ταχύτητας WiFi σύνδεση στο Internet που προσφέρεται σε όλα τα αεροσκάφη υπερατλαντικών πτήσεων.

Η Lufthansa προσφέρει ακόμη ελκυστικά πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν πτήσεις και διαμονή σε ξενοδοχείο. Επίσης στο http://travelguide.lufthansa.com/gr/enb μπορεί να βρει κανείς πλήρεις ταξιδιωτικούς οδηγούς για τους προορισμούς της Βόρειας Αμερικής, με χάρτες, προτάσεις για διαμονή και διασκέδαση, χρηστικές πληροφορίες για τον κάθε προορισμό και ημερολόγιο με επόμενες πολιτιστικές και άλλου είδους εκδηλώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024