Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεργασία της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε. και της Singapore Airlines

Συνεργασία της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε. και της Singapore Airlines

Δύο φορές την εβδομάδα θα `περνούν` το υπόστεγο της Τεχνικής Βάσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε. τα αεροσκάφητύπου Boeing 777-200 / 300 της Singapore Airlines, για την παροχή τεχνικής […]

Δύο φορές την εβδομάδα θα `περνούν` το υπόστεγο της Τεχνικής Βάσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε. τα αεροσκάφη<...>τύπου Boeing 777-200 / 300 της Singapore Airlines, για την παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης.

Οι εν λόγω επιθεωρήσεις (500 Hours Check) θα εκτελούνται στο πλαίσιο της νέας και πολύ σημαντικής συνεργασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε. και της Singapore Airlines (SQ) στον τομέα της Τεχνικής Εξυπηρέτησης και σε συνέχεια της πρόσφατης έγκρισης της Υ.Π.Α. Σιγκαπούρης για την τεχνική υποστήριξη από την ΟΑ-Υ προς την SQ. Η συνεργασία αυτή αποτελεί επιπλέον απόδειξη της ποιότητας των προσφερόμενων από την Τεχνική Βάση της Εταιρίας στο Αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`, υπηρεσιών.

Υπενθυμίζεται πως τόσο την άριστη ποιότητα υπηρεσιών όσο και τον υψηλό δείκτη ασφάλειας στη συντήρηση αεροσκαφών από την Τεχνική Βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε. επιβεβαίωσαν τον Σεπτέμβριο του 2005 οι επιθεωρητές του Ευρωπαϊκού Γραφείου του FAA (Federal Aviation Authority – Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Η.Π.Α.), αλλά και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024