Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΖώντας την ένταση ενός Moto GP στην Τσεχία
BRNO Moto Grand Prix, 14–16 Αυγούστου 2009

Ζώντας την ένταση ενός Moto GP στην Τσεχία

Για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα ενός Moto GP στην άσφαλτο της 11ης πίστας του πρωταθλήματος στο Brno, μπορούν να επισκεφθούν την τσέχικη πόλη το διάστημα […]

Για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα ενός Moto GP στην άσφαλτο της 11ης πίστας του πρωταθλήματος<...> στο Brno, μπορούν να επισκεφθούν την τσέχικη πόλη το διάστημα 14-16 Αυγούστου και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του Moto Grand Prix.

Εκτός από το Grand Prix δεν πρέπει να χάσετε στο Μπρνο:

  • Καθεδρικός Ναός των Απ.Πέτρου και Παύλου: Βρίσκεται στην κορυφή του λόφου γνωστού ως Petrov στο κέντρο της πόλης του Μπρνο, η βασιλική ήταν αρχικά Γοτθικός καθεδρικός του 13ου αιώνα και αναστηλώθηκε σε Μπαρόκ τον 18ο αιώνα μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε το 1645 κατά τον Τριακονταετή Πόλεμο. Τα μακριά και λεπτά βέλη του Καθεδρικού Ναού είναι ορατά από μεγάλη απόσταση και απεικονίζονται στο νόμισμα των 10 κορώνων.
  • Κάστρο Spilberk: Δεσπόζει επιβλητικό στην κορυφή του δίδυμου λόφου του Petrov στο κέντρο του Μπρνο. Στην αρχή το Κάστρου Spilberk ήταν αυτοκρατορική κατοικία που μετατράπηκε σε Μπαρόκ οχυρό και ασφαλή φυλακή κατά την περίοδο μοναρχίας των Αψβούργων. Οι έγκλειστοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι και προέρχονταν από όλες τις γωνιές της Ευρώπης, Γάλλοι επαναστάτες, Ιταλοί Καρμπονάροι και άλλοι πολιτικοί ακτιβιστές.
  • Φράγμα και Λίμνη του Μπρνο (14 χλμ. βόρεια του Μπρνο): Μία εναλλακτική πρόταση, μία ανάσα δροσιάς στην λίμνη του Μπρνο.

Το Μπρνο, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας και πολύ ζωντανή, καθώς έχει ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια της χώρας. Πλεονέκτημά του είναι ότι όλα τα εστιατόρια, οι μπυραρίες και τα clubs βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Όσον αφορά στα εστιατόρια εκεί θα βρείτε κυνήγι, Τσέχικες λιχουδιές, μπύρα αλλά και διεθνή κουζίνα. Σε περιόδους δημοφιλών εκδηλώσεων, όπως το Ignis Brunensis, το διεθνή διαγωνισμό πυροτεχνημάτων, και το Brno Moto GP οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης ζωντανεύουν το κέντρο της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024