Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕκλογές και καταγγελίες από την ΠΟΞΕΝ
Καταγγελίες

Εκλογές και καταγγελίες από την ΠΟΞΕΝ

Αλλαγή στο ΔΣ της ΠΟΞΕΝ αλλά σταθερά τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού, με καταγγελίες για παρανομίες και ελλείψεις στις υποδομές που παραμένουν.

Πρόσφατα άλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞΕΝ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών αλλά οι καταγγελίες για τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Το νέο ΔΣ της ΠΟΞΕΝ είναι:

Πρόεδρος: Αναστασία Γαιτάνου

Αντιπρόεδρος: Τζέμμα Οικονομοπούλου

Γεν. Γραμματέας: Κατερίνα Γιακουμάκη

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Ανδρέας Λαζαρίδης

Ταμίας: Μανώλης Παπαδάκης

Έφορος: Δημήτρης Σαλαχούρης

Δημόσιες Σχέσεις: Κωνσταντίνα Γρίβα

Μέλη: Ευρυδίκη Βλάσση και Δανάη Μανδαράκη 

Όμως όσες φορές και να εντοπίζουν οι ξεναγοί τα προβλήματα και τις παρανομίες που συμβαίνουν τίποτα δε φαίνεται να αλλάζει. Οι παράνομοι “ξεναγοί” τριγυρίζουν ανενόχλητοι χωρίς να μπορεί η τσιμπίδα του νόμου να κάνει τίποτα και ας φοροδιαφεύγουν με μαύρα χρήματα, και ας λένε ότι ιστορίες θέλουν για τον ελληνικό πολιτισμό χωρίς καμία επίπτωση. Το καλοκαίρι του 2023 διάφορα μουσεία όπως το Προϊστορικό Θηρας, δεν είχαν ανοιχτές τουαλέτες ενώ όπως μας αναφέρουν ξεναγοί το μουσείο αρχαίας Κορίνθου εχει μονο μια τουλέτα ανδρική και μια γυναικεία για χιλιαδες φυσικά επισκέπτες.

Σήμερα, έγινε καταγγελία στο  TravelDailyNews ότι οι τουαλέτες της Ακρόπολης παραμένουν κλειστές και ο λόγος είναι ότι η μια και μοναδική καθαρίστρια έχει σήμερα ρεπό!!! Με τις χιλιάδες των επισκεπτών τι θα γίνει μέχρι το μεσημέρι…

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024