Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑνωμερίτης: Πρόταση για σύγκληση Διυπουργικής Επιτροπής για τα προβλήματα της κρουαζιέρας

Ανωμερίτης: Πρόταση για σύγκληση Διυπουργικής Επιτροπής για τα προβλήματα της κρουαζιέρας

Την σύγκληση Διυπουργικής Επιτροπής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κρουαζιέρα ζήτησε από το βήμα της 35ης έκθεσης τουριστικής βιομηχανίας Xenia, ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γ. Ανωμερίτης

Την σύγκληση Διυπουργικής Επιτροπής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κρουαζιέρα ζήτησε από το βήμα<...> της 35ης έκθεσης τουριστικής βιομηχανίας Xenia, ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γ. Ανωμερίτης. Όπως υπογράμμισε ο κ. Γ. Ανωμερίτης σχετικές επιστολές έχει ήδη παραδώσει στους υπουργούς οικονομίας κ. Ν. Χριστοδουλάκη και Εμπορικής ναυτιλίας κ. Χ. Πασχαλίδη.

Η επισήμανση αυτή του κ. Γ. Ανωμερίτη πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια τελετής στην οποία οι διοργανωτές της έκθεσης τίμησαν “τουριστικές και άλλες ηγεσίες” των τελευταίων 35 χρόνων.

Εκτός του κ. Γ. Ανωμερίτη τιμήθηκαν η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και πρώην Ανάπτυξης κ. Β. Παπανδρέου, ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Σ. Σουμάκης, ο υπουργός Αιγαίου κ. Ν. Σηφουνάκης, ο κ. Ν. Σκουλάς πρώην υπουργός Τουρισμού, οι πρώην πρόεδροι του ΕΟΤ Γ. Πατέλλης, Μ. Ραφαήλ Ι. Στεφανίδης, οι πρώην Γενικοί Γραμματείς του ΕΟΤ Κ. Ηλιόπουλος, Α. Κοιμήσης, Μ. Κυριακίδης, Κ. Πυλαρινός, Κ. Σκούρας.

Οι υπουργοί Ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ κ.κ. Α. Τσοχατζόπουλος και Β. Παπανδρέου επισήμαναν τη συμβολή της έκθεσης Xenia στη πορεία ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού του τουρισμού, επισημαίνοντας ιδιαίτερα το γεγονός των ολυμπιακών αγώνων και τα οφέλη που εκτιμώνται ότι θα αποκομίσει ο ελληνικός τουρισμός.

Η κ. Β. Παπανδρέου αναφέρθηκε στην περιβαλλοντική διάσταση της ανάπτυξης και στα έργα υποδομής τονίζοντας ότι ενισχύουν σημαντικά τον ελληνικό προορισμό. Ο κ. Α. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε στην επικοινωνιακή εκστρατεία που πραγματοποιεί φέτος ο ελληνικός τουρισμός σε όλα τα μέτωπα και με όλα τα μέσα.

Με τη εκδήλωση αυτή στην 35η διοργάνωση της Xenia επισήμανε στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο κ. Τ. Κούμανης πρόεδρος της Xenia, θέλαμε να τιμήσουμε από την μια “τους συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες” της 35χρονης διαδρομής της έκθεσης και από την άλλη, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο να “θυμίσουμε” την συμμετοχή τους στο σημερινό και το μελλοντικό οικοδόμημα του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024