Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπόστολος Κατσιφάρας: Αναπάντητα τα ερωτήματα για προσλήψεις στα Γραφεία Πληροφοριών του Ε.Ο.Τ.

Απόστολος Κατσιφάρας: Αναπάντητα τα ερωτήματα για προσλήψεις στα Γραφεία Πληροφοριών του Ε.Ο.Τ.

Ερώτηση προς την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά σχετικά με τις προσλήψεις στα Γραφεία Πληροφοριών του Ε.Ο.Τ κατέθεσε χτες, Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2006 ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κατσιφάρας

Ερώτηση προς την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά σχετικά με τις προσλήψεις στα Γραφεία Πληροφοριών του Ε.Ο.Τ κατέθεσε χτες, Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2006 ο<...> Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα o βουλευτής ανέφερε τα ακόλουθα:

«Αναπάντητα αφήνει η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης όλα τα ερωτήματα που υποβλήθηκαν με Ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αχαΐας Απόστολου Κατσιφάρα, σχετικά με τις προσλήψεις στα Γραφεία Πληροφοριών του Ε.Ο.Τ.

Ειδικότερα:

  • Καμία απάντηση δεν δίνεται για τον ακριβή αριθμό υπαλλήλων που θα προσληφθεί ανά Γραφείο Πληροφοριών. Η Υπουργός, στις 10 Ιουλίου (ημερομηνία του απαντητικού εγγράφου), δηλαδή στο μέσο της τουριστικής περιόδου, δεν γνωρίζει ακόμα τον ακριβή αριθμό των υπαλλήλων που θα επιλεγούν ανά Γραφείο, ο οποίος σύμφωνα με την απάντησή της, θα οριστεί ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες κάθε Γραφείου. Ποιον άραγε πείθει αυτή η απάντηση; Είναι δυνατό η Υπουργός να μη γνωρίζει τις υπηρεσιακές ανάγκες των Γραφείων Πληροφοριών; Μήπως άραγε εξαρτάται αποκλειστικά από τις “γαλάζιες” αιτήσεις;
  • Καμία απάντηση επίσης δεν δίνεται για τα κριτήρια επιλογής των υπαλλήλων αυτών. Αυτή είναι η διαφάνεια και η αξιοκρατία της Νέας Δημοκρατίας.
  • Καμία απάντηση δεν δίνεται για την αναγκαιότητα δημοσίευσης των θέσεων αυτών στον περιφερειακό τύπο των περιοχών που διαθέτουν Γραφεία Πληροφοριών.

Όμως, οι άνεργοι νέοι μας περιμένουν διαφάνεια, αντικειμενική αξιολόγηση και όχι τη λογική της Κυβέρνησης για διευκόλυνση των “ημετέρων” – “γαλάζιων” νέων.»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024