Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑβραμόπουλος: Στόχος του υπουργείου η διαμόρφωση φιλικού κλίματος για επενδύσεις στο τομέα τουρισμού

Αβραμόπουλος: Στόχος του υπουργείου η διαμόρφωση φιλικού κλίματος για επενδύσεις στο τομέα τουρισμού

“Βασικό μέλημα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για το 2005 είναι η διαμόρφωση φιλικού κλίματος για επενδύσεις στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος

“Βασικό μέλημα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για το 2005 είναι η διαμόρφωση φιλικού κλίματος για<...> επενδύσεις στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, εγκαινιάζοντας προχτές το απόγευμα την έκθεση Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα 2005 στον Ο.Λ.Π..

Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι “το υπουργείο θα δραστηριοποιηθεί άμεσα, προκειμένου να καταστήσει ελκυστικότερο τουριστικό προορισμό την Ελλάδα. “Ιδιαίτερη σημασία”, προσέθεσε, “θα δοθεί στην διασφάλιση υψηλής ποιότητας τουριστικού προϊόντος με συμφέρουσες τιμές.

“Φυσικά φαινόμενα, όπως αυτό που συνέβη πρόσφατα στην Νοτιοανατολική Ασία ή και τρομοκρατικές ενέργειες, έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στον παγκόσμιο τουρισμό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η χώρα μας αποτελεί ασφαλή προορισμό, διαθέτει φιλικό περιβάλλον και φιλόξενο λαό, σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ένωσης βιοτεχνών λαϊκής τέχνης κ. Οδυσσέας Κουμάτος επεσήμανε ότι “ο κλάδος περιμένει από την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για να συμβάλλει στην αναθέρμανση της τουριστικής κίνησης”.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η έκθεση Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου του κλάδου τουρισμού θα διαρκέσει έως τις 16 Ιανουαρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024