Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔέσμευση Αβραμόπουλου για το Ξενία του Βόλου

Δέσμευση Αβραμόπουλου για το Ξενία του Βόλου

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος δεσμεύθηκε ότι παραχωρείται οριστικά η χρήση του ξενοδοχείου “Ξενία”, στο Δήμο Βόλου. Κατόπιν τούτου, ο δήμαρχος Βόλου, Κυριάκος Μήτρου εξέφρασε την […]

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος δεσμεύθηκε ότι παραχωρείται οριστικά<...> η χρήση του ξενοδοχείου “Ξενία”, στο Δήμο Βόλου.

Κατόπιν τούτου, ο δήμαρχος Βόλου, Κυριάκος Μήτρου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για παραχώρηση του ξενοδοχείου στο δήμο είχαν τα προσδοκώμενα θετικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την απόφαση, προβλέπεται να υπογραφεί σύμβαση παραχώρησης χρήσης μεταξύ της Ε.Τ.Α. και του Δήμου Βόλου, ενώ όλες οι διαδικασίες θα κινηθούν άμεσα. Επίσης, μέχρι την τακτοποίηση όλων αυτών των εκκρεμοτήτων, θα δοθεί εξάμηνη παράταση, προκειμένου το ξενοδοχείο να λειτουργήσει απρόσκοπτα για την κάλυψη των αναγκών φιλοξενίας των επισκεπτών τη θερινή περίοδο και την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου μετά την υπογραφή της σύμβασης με την ΕΤΑ, ο Δήμος Βόλου θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για τη δημοσίευση της προκήρυξης για την επιλογή του επιχειρηματία που θα αναλάβει την εκμετάλλευση του ξενοδοχείου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Υπουργείο Τουρισμού αποφασίστηκε η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, σε συνεργασία με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Θεσσαλίας και το Δήμο Βόλου, να προχωρήσουν στην προετοιμασία του Συνεδρίου για τον τουρισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024