Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιαφημιστικά έντυπα του Νομού Καβάλας σε εφημερίδες και περιοδικά

Διαφημιστικά έντυπα του Νομού Καβάλας σε εφημερίδες και περιοδικά

Την διαφημιστική προβολή του Νομού Καβάλας, που στόχο έχει την προσέλκυση τουριστών στη περιοχή, προωθεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της περιοχής,μέσω εντύπων που θα περιληφθούν την προσεχή Κυριακή ως ένθετα σε […]

Την διαφημιστική προβολή του Νομού Καβάλας, που στόχο έχει την προσέλκυση τουριστών στη περιοχή, προωθεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της περιοχής,<...>μέσω εντύπων που θα περιληφθούν την προσεχή Κυριακή ως ένθετα σε εφημερίδες πανελλήνιας και ευρείας κυκλοφορίας, αλλά και σε περιοδικά.

Όπως μάλιστα ανέφερε σχετικά ο Νομάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Καλλιοντζής “πρόκειται για μία προσπάθεια που τα τελευταία χρόνια βρίσκει πολύ σημαντική ανταπόκριση και αποδεικνύεται αποτελεσματική για ό,τι έχει να κάνει με την προσέλκυση ελλήνων τουριστών”, ενώ όπως επεσήμανε “φέτος για άλλη μία χρονιά την μεγαλύτερη ώθηση στην εγχώρια τουριστική αγορά θα δώσουν οι Έλληνες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024