Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Εικόνες ντροπής παρουσιάστηκαν την περασμένη Κυριακή στο αεροδρόμιο `Διαγόρας` της Ρόδου, καθώς για άλλη μια φοράοι τουρίστες ήταν συνωστισμένοι κάτω από τον ήλιο και τη σκόνη από τα εκτελούμενα έργα, […]

Εικόνες ντροπής παρουσιάστηκαν την περασμένη Κυριακή στο αεροδρόμιο `Διαγόρας` της Ρόδου, καθώς για άλλη μια φορά<...>οι τουρίστες ήταν συνωστισμένοι κάτω από τον ήλιο και τη σκόνη από τα εκτελούμενα έργα, περιμένοντας ώρες για να τσεκάρουν τα εισιτήρια τους.

Μάλιστα, αυτή η εικόνα δεν είναι καινούργια, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, αφού κάθε Τετάρτη και Κυριακή εξαιτίας του μεγάλου αριθμού πτήσεων, παρατηρείται το ίδιο σκηνικό.

Όπως μάλιστα ανέφερε στη τοπική εφημερίδα `Ροδιακή`, ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου, “οι τουρίστες που έπρεπε να τσεκάρουν τα εισιτήρια τους είχαν μεταφερθεί μπροστά στο παρκινγκ της Πυροσβεστικής και περίμεναν με τις ώρες κάτω από τον ήλιο και μέσα στη σκόνη για να έρθει η σειρά τους. Η `ουρά` του κόσμου ήταν τεράστια και δεν βρέθηκε ένας υπεύθυνος να πάρει μια πρωτοβουλία για να μειωθεί η ταλαιπωρία των τουριστών”.

Με τέτοιο μαύρο χάλι, θέλουμε τουρισμό και δεν ντρεπόμαστε! Πείτε σε αυτούς που μας κυβερνούν να έρθουν μια Κυριακή πρωί να δουν, για να μην μας λένε και μας ξαναλένε πόσο νοιάζονται για τον τουρισμό και τους τουρίστες” είπε φανερά εκνευρισμένος, και παράλληλα απογοητευμένος ο οδηγός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024