Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού στις 26 Φεβρουαρίου με κυνήγι θυσαυρού
Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού στις 26 Φεβρουαρίου με κυνήγι θυσαυρού

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή του 7ο Κυνηγιού Θησαυρού, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 5 Μαρτίου, ενώ τα παιδιά θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου), το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας τού Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), διοργανώνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το 7ο Κυνήγι Θησαυρού, υπό την Αιγίδα τού Υπουργείου Τουρισμού, με σκοπό να προσκαλέσει τους Αθηναίους με τα παιδιά τους, να ανακαλύψουν μουσεία και μνημεία της Αθήνας.

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 5 Μαρτίου, ενώ τα παιδιά θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Η εκκίνηση-εγγραφή θα γίνει στο εστιατόριο Διόνυσος Zonars στο παρκινγκ τής Ακρόπολης (Ροβέρτου Γκάλι 43) από τις 10 έως τις 12 το πρωί και ο τερματισμός τού κυνηγιού θα γίνει στο εστιατόριο – καφέ Meliartos, Ερμού 65 και Αιόλου. Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών ελπίζει, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, όλοι να αγκαλιάσουν τη προσπάθεια αυτή, για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα τής ιστορίας της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023