Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕπίσημο δικτυακό τόπο απέκτησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών

Επίσημο δικτυακό τόπο απέκτησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών

Επίσημο δικτυακό τόπο απέκτησε πριν λίγο καιρό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ), η οποία φέτος γιορτάζει το 20ο έτοςαπό την ίδρυση της το 1985. Ο νέος αυτός δικτυακός τόπος (touristguides.gr), […]

Επίσημο δικτυακό τόπο απέκτησε πριν λίγο καιρό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ), η οποία φέτος γιορτάζει το 20ο έτος<...>από την ίδρυση της το 1985. Ο νέος αυτός δικτυακός τόπος (touristguides.gr), δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να ενημερωθούν σχετικά με θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά, νομικά, επιμορφωτικά, συνέδρια και σεμινάρια, αλλά και ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος και των αρχαιολογικών χώρων και τουριστικών περιοχών της Ελλάδας.

Επίσης, στο site της ΠΟΞΕΝ υπάρχουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες των ξεναγών, χρήσιμα στοιχεία για εκείνους που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ξεναγού, άρθρα σχετικά με τον κλάδο και συνδέσεις με χρήσιμα web sites, καθώς επίσης και η δυνατότητα να βρει κάποιος ξεναγό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024