Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπίσκεψη Καμμένου σε Κω και Κάλυμνο
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας,Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσκεψη Καμμένου σε Κω και Κάλυμνο

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου και συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της αυτοδιοίκησης και πολίτες των […]

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου και συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της αυτοδιοίκησης και πολίτες των νησιών για την ενημέρωση<...>και την από κοινού ιεράρχηση των προβλημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, μετέβη στην Κω και την Κάλυμνο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κω ο κ. Καμμένος συναντήθηκε διαδοχικά με την Έπαρχο του νησιού κυρία Μαρία Κυπραίου Νικηταρά, καθώς και τους δημάρχους Κω κ. Γιώργο Κυρίτση, Δικαίου κ. Μιχάλη Χατζικαλύμνιο, Ηρακλειδών κ. Στέργο Μπίλη και Νισύρου κ. Νίκο Καρακωνσταντίνο.

Την Κυριακή ο κ. Καμμένος μετέβη στην Κάλυμνο, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Έπαρχο Καλύμνου και τον δήμαρχο του νησιού, όπως επίσης με το προεδρείο της ομοσπονδίας αλιέων και σπογγαλιέων. Με τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας ο Υφυπουργός συζήτησε για τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της ζωτικής σημασίας για το νησί της Καλύμνου δραστηριότητας της αλιείας και της σπογγαλιείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024