Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΤΙΝ: Επιτυχία σημείωσε το πρώτο πλωτό σεμινάριο στον Τάμεση

ΕΤΙΝ: Επιτυχία σημείωσε το πρώτο πλωτό σεμινάριο στον Τάμεση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την ΕΤΙΝ Α.Ε. το πρώτο Πλωτό Σεμινάριο – Workshop στον Τάμεση,στο ποταμόπλοιο Symphony του Λονδίνου. Το παρόν έδωσαν περισσότεροι από […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την ΕΤΙΝ Α.Ε. το πρώτο Πλωτό Σεμινάριο – Workshop στον Τάμεση,<...>στο ποταμόπλοιο Symphony του Λονδίνου.

Το παρόν έδωσαν περισσότεροι από 170 τοπικοί φορείς και tour operators, που για τέσσερις και πλέον ώρες έμαθαν σημαντικά στοιχεία για τα Ιόνια Νησιά, απόλαυσαν τοπικό παραδοσιακό κρασί, δοκίμασαν τα παραδοσιακά μαντολάτα, δείπνησαν και ήρθαν σε επαφή με φορείς και επαγγελματίες των Ιονίων Νήσων, την ίδια ώρα που το ποταμόπλοιο έπλεε στον Ποταμό Τάμεση.

Γνωστοί tour operators, που δραστηριοποιούνται και άλλοι που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή των Ιονίων Νήσων τίμησαν την ελληνική βραδιά. Αναλυτικότερα παρέστησαν στελέχη των: Thomas Cook, First Choice, My Travel-Going Places, Tui – Thomson, Olympic Holidays, Sunvil, Simpson Travel, Manos – Panorama Holidays, Kosmar, Vintage Travel, Planet Holidays, Ionian Islands Holidays, Sailing Holidays, Elegant Homes & Villas, Trust Accommodation & Sunstar Leisure, Zante Yachting Bureau. Επίσης, παραβρέθηκαν και τοπικοί δημοσιογράφοι από τον τομέα του τουρισμού.

Η προσπάθεια αυτή συνδιοργανώθηκε από τα ΚΕΤΑ (Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) Ιονίων Νήσων, το Κερκυραϊκό Οργανισμό Τουρισμού, τη Νομαρχία Κεφαλονιάς & Ιθάκης, τη Νομαρχία Ζακύνθου & το Επιμελητήριο Λευκάδας.

Επίσημοι καλεσμένοι ήταν ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, κ. Σκοπελίτης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών, κ. Σωτήρης Θ. Βόσδος, ο Διευθυντής του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κ. Παναγιώτης Αργυρός, ο Νομάρχης Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, κ. Διονύσιος Λευκαδίτης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Ζακύνθου, κ. Νίκος Γιακουμέλος, ο Προεδρος ΚΕΟΤ & Δήμαρχος Εσπερίων, κ. Γιάννης Προβατάς, ο Δήμαρχος Κερκυραίων, κ. Γιάννης Τρεπεκλής, ο Νομάρχης Κέρκυρας, κ. Γιώργος Μαχειμάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΙΝ, κ. Ευάγγελος Κατωπόδης. Την ευθύνη της βραδιάς είχε η ΕΤΙΝ και η σύμβουλός της, κ. Αργυρή Κατωπόδη – Γράψα, ενώ τα ΚΕΤΑ εκπροσωπήθηκαν από τον κ. Μάξιμο Μάλφας.

Αξίζει να αναφερθεί ακόμη ότι στα πλαίσια του πρώτου Πλωτού Σεμιναρίου – Workshop παρουσιάστηκε εικοσάλεπτο DVD των Ιονίων Νήσων, καθώς και σειρά φωτογραφιών μέσω powerpoint. Στη συνέχεια της βραδιάς, καθώς το πλοίο έπλεε στο ποταμό Τάμεση, το Λύκειο Ελληνίδων του Λονδίνου χόρεψε φορώντας επτανησιακές φορεσιές. Οι `Αγγλοι tour operators παραδόθηκαν στις επτανησιακές μελωδίες και χόρεψαν μαζί με το Λύκειο των Ελληνίδων. Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με 11 τουριστικά πακέτα διακοπών στα Ιόνια Νησιά. Επτά από τη Ζάκυνθο, δύο από τη Κέρκυρα, ένα από τη Κεφαλονιά και ένα από τη Λευκάδα.

Μετά την επιτυχία του πρώτου Πλωτού Σεμιναρίου – Workshop, η ΕΤΙΝ Α.Ε. προτίθεται, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, να διοργανώσει ανάλογα σεμινάρια και σε άλλες χώρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024