Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚαταχώρηση διαφήμισης του ΕΟΤ σε Αυστραλιανή εφημερίδα

Καταχώρηση διαφήμισης του ΕΟΤ σε Αυστραλιανή εφημερίδα

Πολύ καλές εντυπώσεις φαίνεται να άφησε στο κοινό της Αυστραλίας η πρώτη καταχώρηση διαφήμισης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού– ΕΟΤ στην εφημερίδα `The Weekend Australia`, ύστερα από πολλά χρόνια, με σύνθημα […]

Πολύ καλές εντυπώσεις φαίνεται να άφησε στο κοινό της Αυστραλίας η πρώτη καταχώρηση διαφήμισης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού<...>– ΕΟΤ στην εφημερίδα `The Weekend Australia`, ύστερα από πολλά χρόνια, με σύνθημα `Ζήστε τον μύθο σας στην Ελλάδα`, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Πιο συγκεκριμένα, στην εντυπωσιακή έγχρωμη διαφήμιση αναφέρεται ότι “η Ελλάδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που μας μάθαιναν στο σχολείο ή που μας έδειχναν οι γνωστές φωτογραφίες με τα υπέροχα δειλινά και τις ξανθές αμμουδιές”.

Επίσης, αναφέρεται, μεταξύ άλλων ότι “στην Ελλάδα βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και χρωμάτων, νιώθεις τη δύναμη της ιστορίας και τη θέρμη του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης και ανακαλύπτεις την εξελικτική πορεία της σκέψης, της επίδρασης και της εμπειρίας. Βρίσκεσαι σε μία χώρα η οποία διαθέτει πλούσιο ιστορικό παρελθόν αλλά που οι κάτοικοί της δεν επαναπαύονται, δεν μένουν προσκολλημένοι σε αυτό. Βρίσκεσαι σε μια χώρα στατιστικά μικρή αλλά τεράστια σε διαφορετικότητα. Βρίσκεσαι σε τοπία που αποτυπώθηκαν σε χιλιάδες καρτ-ποστάλ αλλά παραμένουν απίστευτα ζωντανά και άπιαστα”.

Έτσι, ο ΕΟΤ καλεί τους ξένους τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα, όπου η εναλλαγή των εικόνων δεν συμβαίνει στην φαντασία μας, αλλά στην πραγματικότητα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024