Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλη βαρύτητα στην Θάσο και την Σαμοθράκη στην έκθεση Philoxenia

Μεγάλη βαρύτητα στην Θάσο και την Σαμοθράκη στην έκθεση Philoxenia

Με το δικό της περίπτερο θα συμμετάσχει η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην έκθεση Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη έως και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και με έμφαση […]

Με το δικό της περίπτερο θα συμμετάσχει η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην έκθεση Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί από την<…> Πέμπτη έως και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και με έμφαση στη περιοχής της Θάσου και της Σαμοθράκης.

Την εποπτεία της διοργάνωσης έχει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, και όπως δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου κ. Νίκος Γιουφτσιάδης θα υπάρξουν οκτώ διαφορετικά σταντς για να μπορέσει η κάθε νομαρχία να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο μέσω του έντυπου υλικού, που θα διαθέτει, όσο και με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, που έχει η Περιφέρεια.

Ο κ. Ν. Γιουφτσιάδης εξέφρασε τη γνώμη ότι η συμμετοχή σε μια έκθεση τουρισμού δεν μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα, είναι ωστόσο ιδιαίτερα σημαντικό για μια περιοχή όπως η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη που από πολλούς θεωρείται απομονωμένη και ακριτική να εντάσσεται στις προτιμήσεις των ημεδαπών τουριστών, αλλά και των αλλοδαπών.

Aλλοι παράγοντες της Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας τόνισαν ότι ο κόσμος έχει κουρασθεί πλέον να επισκέπτεται `γνωστά` νησιά και πολυδιαφημιζόμενες τουριστικές περιοχές της χώρας και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στη βορειανατολική Ελλάδα. Αυτό δικαιολογεί και τις αυξήσεις στις ναυλωμένες πτήσεις, που υπήρξαν από το Μάιο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας, αλλά και ότι ο τουρισμός στη Θάσο και τη Σαμοθράκη παρά την πανελλαδική πτώση κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με τα περυσινά, όσον αφορά τις αφίξεις και τις διανυκτερεύσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024