Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ βουλευτής Δωδεκανήσου Μ. Κόνσολας αναλαμβάνει υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού στη ΝΔ
Τουριστική πολιτική

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μ. Κόνσολας αναλαμβάνει υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού στη ΝΔ

Νέος τομεάρχης Τουρισμού στη ΝΔ ανέλαβε ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας και τονίζει ότι 'θα αξιοποιήσουμε όλες τις νέες ιδέες, τις δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν στον χώρο του τουρισμού μακριά από πρακτικές υπερφορολόγησης που μειώνουν την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού μας'.

Σε δήλωσή του ύστερα από την ανάθεση που του έγινε, του τομέα Τουρισμού της ΝΔ, ο βουλευτής Δωδεκανήσου (και επικ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου) κ. Μάνος Κόνσολας δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, που μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει την πολιτική ευθύνη στον τομέα του τουρισμού.

Επιστρέφω σε ένα χώρο που γνωρίζω, με μεγαλύτερη θέληση και αποφασιστικότητα να συμβάλλω, όχι μόνο στην ανάδειξη των προβλημάτων, αλλά, κυρίως, στη διαμόρφωση μιας ρεαλιστικής και συνεκτικής αναπτυξιακής πρότασης.
Ο τουρισμός πρέπει να συναντηθεί και πάλι με την έννοια της ανάπτυξης.

Όλοι γνωρίζουν, από την προηγούμενη θητεία μου στον τομέα του τουρισμού, ότι είμαι μακριά από διαχειριστικές λογικές και πρακτικές του χθες.

Πιστεύω στην ανάγκη για βαθιές αλλαγές, ανατροπές και μεταρρυθμίσεις. Ο τουρισμός αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό κεφάλαιο που διαθέτει η χώρα. Απαιτεί σχέδιο και σταθερό πολιτικό πλαίσιο για να αποκτήσει νέα δυναμική, αφού η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέκοψε τη δυναμική που υπήρχε. Η δική μου δέσμευση είναι μία και μοναδική: σκληρή δουλειά.

Θα αξιοποιήσουμε όλες τις νέες ιδέες, τις δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν στον χώρο του τουρισμού για να δημιουργήσουμε αυτή τη νέα δυναμική. Μακριά από πρακτικές υπερφορολόγησης που μειώνουν την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού μας και έχουν κόστος στην πραγματική οικονομία. Μακριά από επικίνδυνες ιδεοληψίες και παρακμιακές λογικές.

Μαζί με τους ανθρώπους και τους φορείς του τουρισμού, τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους θα χτίσουμε αυτή τη νέα δυναμική”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023