Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟι εργαζόμενοι στην Ο.Α. δεν ζητούν ούτε γενναιοδωρία ούτε ανθρωπιά
Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ο.Α.

Οι εργαζόμενοι στην Ο.Α. δεν ζητούν ούτε γενναιοδωρία ούτε ανθρωπιά

“Η προπαγανδιστική εκστρατεία που έχει κηρύξει ο κ. Κ. Χατηδάκης για «λύση» στην Ολυμπιακή Αεροπορία με «ανθρώπινη και γενναιόδωρη συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους», έχει πραγματικό στόχο την εξοικείωση της κοινής γνώμης στα σχέδια για καρατόμηση της εταιρίας και παράδοση του δικτύου της…

“Η προπαγανδιστική εκστρατεία που έχει κηρύξει ο κ. Κ. Χατηδάκης για «λύση» στην Ολυμπιακή Αεροπορία με «ανθρώπινη και γενναιόδωρη συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους», έχει πραγματικό στόχο την εξοικείωση της κοινής γνώμης<...>στα σχέδια για καρατόμηση της εταιρίας και παράδοση του δικτύου της στην Aegean και την Lufthansa” σύμφωνα με όσα αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ο.Α. (ΕΠΤΑΟΑ).

“Οι εργαζόμενοι” επισημαίνει “δεν ζητούν ούτε «γενναιοδωρία» ούτε «ανθρωπιά» από την Κυβέρνηση”, αφού όπως εξηγεί: “Δεν είμαστε υπάλληλοι της Κυβέρνησης. Είμαστε Έλληνες πολίτες, εργαζόμενοι σε μια Εταιρία – Δημόσια περιουσία – και μαζί με όλο τον Ελληνικό Λαό απαιτούμε από την Κυβέρνηση να την διοικήσει με σκοπό την Ανάπτυξη και όχι τη διάλυσή της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024