Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠαρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kiteboarding ο Στέφανος Βλαστός
Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kiteboarding ο Στέφανος Βλαστός

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ναυταθλητισμού και της μεγάλης προσπάθειας έμμεσης προβολής της Ελλάδας μέσω αθλητικών γεγονότων, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Στέφανος Δ. Βλαστός εκπροσώπησε τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kiteboarding

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ναυταθλητισμού και της μεγάλης προσπάθειας έμμεσης προβολής της Ελλάδας μέσω αθλητικών γεγονότων, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Στέφανος Δ. Βλαστός εκπροσώπησε<...>τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Kiteboarding, που διοργανώνεται 19-25 Ιουνίου 2008 στην παραλία της Πούντας στην Πάρο.

Λόγω του σταθερού αέρα και της επίπεδης και χωρίς κυματισμούς θάλασσας, η Πάρος μετά από πολλά χρόνια πρωτοκαθεδρίας στο Windsurfing αρχίζει να εξελίσσεται σε ένα από τα γνωστότερα μέρη σε παγκόσμιο επίπεδο και για το σπορ του Kiteboarding.

Ειδικότερα, η Πάρος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για τη διοργάνωση αγώνων του Kiteboarding και για το λόγο αυτό και διεξάγονται οι αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Παραλία της Πούντας.

Για μια ακόμη φορά, η Ελλάδα απέδειξε ότι διαθέτει όχι μόνο τις κατάλληλες υποδομές και τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, αλλά και τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση τέτοιων κορυφαίων αθλητικών γεγονότων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024