Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση των νέων προοπτικών του ελληνικού τουρισμού στη World Travel Market

Παρουσίαση των νέων προοπτικών του ελληνικού τουρισμού στη World Travel Market

Τη στρατηγική ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού, με 10ετή ορίζοντα, παρουσίασε, στο Λονδίνο, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης `World Travel Market`, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα…

Τη στρατηγική ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού, με 10ετή ορίζοντα, παρουσίασε, στο Λονδίνο, ο υπουργός Τουριστικής<...> Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης `World Travel Market`, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα.

Ο κ. Αβραμόπουλος, μιλώντας στα εγκαίνια της έκθεσης την Δευτέρα, αναφέρθηκε στα “νέα μέτρα και τις πολιτικές, που εφαρμόζονται στον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα και στα θετικά αποτελέσματα, που έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται”.

Τόνισε, δε, ότι “η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων από την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί άμεση προτεραιότητα”. Το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται, πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος “και περιλαμβάνει μεγαλύτερες ομάδες και κατηγορίες τουριστών, με ειδικά ενδιαφέροντα”.

Τις θέσεις αυτές ανέπτυξε ο Υπουργός και σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στα τηλεοπτικά κανάλια CNN, CNBC, Travel Channel, Pedigree Media κ.ά.

Μετά την επίσημη τελετή των εγκαινίων έγινε παρουσίαση για τις νέες προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τα ελληνικά περίπτερα, που έχουν οργανωθεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ.

Σημειώνεται ότι χτες, Τρίτη, ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε σε εκδήλωση του προεδρείου του Συνδέσμου Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ) και συναντήθηκε με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών της Μ. Βρετανίας, που διακινούν μαζικά τουρίστες προς την Ελλάδα. Ενώ χτες το βράδυ ήταν κύριος ομιλητής σε επίσημο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε, με την ευκαιρία του εορτασμού των 25 χρόνων της `World Travel Market`, στο οποίο παρευρέθηκαν 45 ιδιοκτήτες και αρχισυντάκτες διεθνών ΜΜΕ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024