Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠαρουσίαση του Exporama Show στις εκθέσεις BTC και Philoxenia

Παρουσίαση του Exporama Show στις εκθέσεις BTC και Philoxenia

Τη θετική ανταπόκριση εκθετών και επισκεπτών εισέπραξε το Exporama Show – The Mediterranean Special Event for Exhibitions, Conferencesand Below-the-Line Activities, στις Διεθνείς Εκθέσεις BTC της Φλωρεντίας και Philoxenia της Θεσσαλονίκης, […]

Τη θετική ανταπόκριση εκθετών και επισκεπτών εισέπραξε το Exporama Show – The Mediterranean Special Event for Exhibitions, Conferences<...>and Below-the-Line Activities, στις Διεθνείς Εκθέσεις BTC της Φλωρεντίας και Philoxenia της Θεσσαλονίκης, όπου και έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του.

Το Exporama Show, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2006 στην Αθήνα, διοργανώνεται από τα Exporama Crossmedia (περιοδικό Exhibit και διεθνές portal exporama.com). Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τους Οργανισμούς: IFES (International Federation of Exhibition and Event Services), ΣΕΟΕΣ (Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων), HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) και ΕΙΜ (Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ).

Πρέπει να τονιστεί ότι το Exporama Show είναι μια αυστηρά B2B εκδήλωση και έχει στόχο να φέρει σε άμεση επαφή τις εταιρίες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά των Events με τις εταιρίες, οι οποίες αναζητούν λύσεις για την επόμενη εκθεσιακή τους συμμετοχή ή την επιχειρηματική τους εκδήλωση. Το Exporama Show θα παρουσιάσει εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην οργάνωση, την υλοποίηση, τη φιλοξενία και την υποστήριξη των Events, όπως σχεδιαστές και κατασκευαστές περιπτέρων, οργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων, εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα, χώρους εκδηλώσεων, υπηρεσίες προώθησης, υπηρεσίες εκδηλώσεων, ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία επαγγελματικού τουρισμού, τεχνολογία εκδηλώσεων κ.λ.π..

Το Exporama Show απευθύνεται σε στελέχη πρώτης γραμμής, που είναι υπεύθυνα για την εκθεσιακή συμμετοχή ή τη διαχείριση των Corporate Events της εταιρίας τους και που επιδιώκουν να γνωρίσουν νέες προτάσεις και νέες ιδέες, αλλά και να συνάψουν νέες επαγγελματίες συνεργασίες, όπως υπεύθυνοι Marketing, υπεύθυνοι Επικοινωνίας, υπεύθυνοι Promotion, υπεύθυνοι Corporate Events, Meeting Planners κ.λ.π.. Παράλληλα, μέσω ενός δυναμικού προγράμματος Hosted Buyers, την εκδήλωση θα επισκεφθούν στελέχη του χώρου των Events, αλλά και μεγάλων εταιριών με σημαντική εκθεσιακή συμμετοχή από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα στη διοργάνωση και υλοποίηση Εκθέσεων, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Exporama Show προγραμματίζει έναν ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων σε θέματα Exhibit και Event Marketing, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας από διακεκριμένους ξένους και Έλληνες ομιλητές.

Οι διαφημιστικές ενέργειες για την προβολή του Exporama Show ξεκινούν το Δεκέμβριο του 2005 μέσω ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στις ενέργειες αυτές συμμετέχουν καταξιωμένα ελληνικά Μέσα, γνωστά περιοδικά του MICE Industry στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Αγγλία, την Αυστρία, τη Ρωσία και τις Η.Π.Α., καθώς και διεθνή Event Portals στο Internet με μεγάλη επισκεψιμότητα. Επίσης, στον `αέρα` βρίσκεται ήδη το επίσημο site της έκθεσης (exporamashow.com), το οποίο λειτουργεί σε τέσσερις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά).

Το Exporama Show θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Δεκεμβρίου 2006 στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Αττικής Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024