Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠετραλιά: Ενημέρωση Πρωθυπουργού για τη νέα τουριστική περίοδο
Μέγαρο Μαξίμου

Πετραλιά: Ενημέρωση Πρωθυπουργού για τη νέα τουριστική περίοδο

“Θεωρώ ότι θα είναι η τρίτη συνεχής χρονιά, όπου θα έχουμε αυξημένη κίνηση κατά το καλοκαίρι – και όχι μόνον – αλλά και αυξημένο τουριστικό συνάλλαγμα δήλωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά το πέρας της συνάντησης της με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή

“Θεωρώ ότι θα είναι η τρίτη συνεχής χρονιά, όπου θα έχουμε αυξημένη κίνηση κατά το καλοκαίρι – και όχι μόνον – αλλά και αυξημένο τουριστικό συνάλλαγμα δήλωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά το πέρας<...>της συνάντησης της με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Πρωθυπουργού για τη νέα τουριστική περίοδο, η οποία φέτος όπως τόνισε η κα Πετραλιά “άρχισε νωρίτερα και πιο δυνατά”. “Αυτό, βέβαια, σημαίνει εγρήγορση και κινητοποίηση ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού, γιατί οι οιωνοί είναι πολύ καλοί και για φέτος” συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ύπαρξη ή μη προβλημάτων η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ανέφερε: «Ο συντονισμός τον οποίο έχουμε κάνει με όλα τα συναρμόδια υπουργεία και η συνεργασία μου με τους αρμόδιους υπουργούς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και με τους φορείς του Τουρισμού κατά τους προηγούμενους μήνες έχει αποφέρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Οι περιοδείες σ’ όλη την Ελλάδα για τη « Χάρτα του Τουρισμού του 2007» μας έχουν δώσει αυτό που όλοι ζητούσαμε. Δηλαδή τη συλλογικότητα και τη συνεργασία όλων, Πολιτείας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων του Τουρισμού. Το μήνυμά μας για τη φετινή τουριστική χρονιά είναι: «Περιβάλλον ασφαλές, φιλικό και καθαρό», που σημαίνει ασφάλεια στη διαμονή, φιλοξενία και ποιότητα στις υπηρεσίες».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024