Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣκόπιμη η απαξίωση του εθνικού αερομεταφορέα κατά τον Συνασπισμό

Σκόπιμη η απαξίωση του εθνικού αερομεταφορέα κατά τον Συνασπισμό

Ευθύνες στις διοικήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών όπως και της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες για την συρρικνωμένη εικόνα του στόλου της Ολυμπιακής επιρρίπτει ο Συνασπισμός, αφού όπως υποστηρίζει η ακύρωση τακτικών […]

Ευθύνες στις διοικήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών όπως και της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες για την συρρικνωμένη εικόνα του στόλου της Ολυμπιακής επιρρίπτει ο Συνασπισμός, αφού όπως υποστηρίζει η ακύρωση τακτικών δρομολογίων<...>δεν οφείλεται στην “έλλειψη αεροσκαφών”, σύμφωνα με τις διοικήσεις, αλλά στη δική τους “ανεπάρκεια και υπαιτιότητα”.

“Οι εγκληματικές ενέργειες των διοικήσεων της Ο.Α., σε συνεργασία και κατά παραγγελία της κυβέρνησης, εντάσσονται σε σχέδιο σκόπιμης απαξίωσης του εθνικού αερομεταφορέα, χαρίζοντας μερίδιο αγοράς στους ανταγωνιστές, εγχώριες και ξένες αεροπορικές εταιρίες. Στρέφονται σε βάρος των ελλήνων και ξένων επιβατών, του ελληνικού δημοσίου, του εθνικού παραγόμενου πλούτου, του τουρισμού, της γεωπολιτικής περιφερειακής και κοινωνικής συνοχής της χώρας”. Αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Συνασπισμού.

“Το σχέδιο τους για την ιδιωτικοποίηση της Ο.Α. μέσω του σχεδιαζόμενου διασυρμού της δεν θα περάσει. Οι αγώνες των εργαζομένων στην ΔΕΗ, στον ΟΛΠ, στον ΟΣΕ, αλλά και η ανάπτυξη αγώνων στην Ο.Α. μπορούν να σταματήσουν τις πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων και των αντι – ασφαλιστικών, αντι – κοινωνικών νεοφιλελεύθερων μέτρων της κυβέρνησης. Η εκδήλωση ενός ενωτικού αγωνιστικού μετώπου πάλης με αποτελεσματικό συντονισμό θα είναι η απάντηση. Ο Συνασπισμός θα καταβάλει κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση” καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024