Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτα νησιά της Δωδεκανήσου περιηγείται αυτές τις μέρες ο Αβραμόπουλος

Στα νησιά της Δωδεκανήσου περιηγείται αυτές τις μέρες ο Αβραμόπουλος

Την περιοδεία του στα νησιά της Δωδεκανήσου ξεκίνησε χτες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με στόχο να διαπιστώσει από μόνος του την ύπαρξη των όποιων δυνατοτήτων τουριστικής ανάπτυξης εμφανίζουν…

Την περιοδεία του στα νησιά της Δωδεκανήσου ξεκίνησε χτες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης,<...>κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με στόχο να διαπιστώσει από μόνος του την ύπαρξη των όποιων δυνατοτήτων τουριστικής ανάπτυξης εμφανίζουν τα νησιά.

Ο Υπουργός θα ξεκινήσει την περιοδεία του, επισκεπτόμενος αρχικά τη Ρόδο και στη συνέχεια θα μεταβεί με ελικόπτερο στη Χάλκη, έπειτα θα επισκεφτεί τη Τήλο, όπου και θα μείνει για μια βραδιά, και θα συνεχίσει την περιοδεία του περνώντας από τη Νίσυρο και τη Σύμη, ενώ τέλος θα επισκεφτεί και τα υπόλοιπα μικρότερα νησάκια της Δωδεκανήσου.

Σε όλα τα νησιά, στα οποία θα περιηγηθεί, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει επαφές με τοπικούς εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς, αλλά και συναντήσεις με αναπτυξιακούς φορείς των νησιών, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δυνατότητες ανάπτυξης των νησιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024