Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτόχος μας να αναπτύξουμε τουρισμό πόλεως στη Θεσσαλονίκη
Φάνη Πάλλη - Πετραλιά

Στόχος μας να αναπτύξουμε τουρισμό πόλεως στη Θεσσαλονίκη

Στην χθεσινή της συνάντηση με τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλο, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου είναι η ανάδειξη της […]

Στην χθεσινή της συνάντηση με τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλο, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά τόνισε<...> ότι στόχος του Υπουργείου είναι η ανάδειξη της πόλης ως προορισμός τουρισμού πόλεως.

Συγκεκριμένα, η υπουργός είπε: “Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε μια προγραμματική σύμβαση για την ανάδειξη της πόλης της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό. Είναι μια από τις αρχαιότερες και ομορφότερες πόλεις αλλά και σταυροδρόμι πολιτισμών. Είναι μια πόλη σύμβολο με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που της αξίζει να βρεθεί στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη και της αξίζει να αποτελεί σταθμό για τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Το City Break όπως διεθνώς αναφέρεται δηλαδή ο τουρισμός των πόλεων προβλέπει την ανάδειξη μιας πόλης μέσα από την πολιτιστική και την ιστορική της διάσταση προωθώντας νέες μορφές τουρισμού όπως ο ιαματικός και θρησκευτικός τουρισμός. Όλα αυτά η Θεσσαλονίκη τα συγκεντρώνει. Ο στόχος μας στη νέα τουριστική στρατηγική είναι να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής και θεωρώ ότι η Θεσσαλονίκη έχει τη μοναδικότητα που θα αναδειχθεί και μέσα από την προγραμματική σύμβαση“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024