Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣΥΝ: Έγκλημα το κλείσιμο της Ολυμπιακής και για τον ελληνισμό της διασποράς

ΣΥΝ: Έγκλημα το κλείσιμο της Ολυμπιακής και για τον ελληνισμό της διασποράς

Για διάπραξη ενός πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος σε βάρος της χώρας, του ελληνικού λαού, αλλά και του ελληνισμού της Διασποράς κατηγόρησε την Κυβέρνηση, η οποία επιμένει στο κλείσιμο του εθνικού […]

Για διάπραξη ενός πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος σε βάρος της χώρας, του ελληνικού λαού, αλλά και του ελληνισμού της Διασποράς κατηγόρησε την Κυβέρνηση, η οποία επιμένει στο κλείσιμο του εθνικού μας αερομεταφορέα, ο υπεύθυνος<...>της Κ.Π.Ε. του Συνασπισμού, κ. Β. Πριμικήρης, αφού όπως εξήγησε: Οι Έλληνες της διασποράς πάντα είχαν και έχουν ειδική σχέση με την Ολυμπιακή. Είναι αυτή η εταιρία που πάντα με ασφάλεια έκανε το όνειρο της επιστροφής στην πατρίδα πραγματικότητα”.

“Οι Έλληνες απόδημοι” πρόσθεσε “δεν θέλουν μια εταιρία τύπου ΗΛΙΟΣ, μια εταιρία μικρή και χαμηλού κόστους, που στην ουσία θα κάνει απαγορευτική τη σύνδεση της Ελλάδας με τα μεγάλα κέντρα των διαφόρων χωρών του κόσμου οπού ζει και εργάζεται ο ελληνισμός της διασποράς”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Συνασπισμός καλεί όλες τις οργανωμένες εκφράσεις του απόδημου ελληνισμού και το ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) να διαμαρτυρηθούν έντονα για το κλείσιμο της Ολυμπιακής, θεωρώντας ότι στην Ελλάδα μπορεί σήμερα να σταθεί μια δημόσια αυτοτελής αεροπορική εταιρία, φθάνει οι διάφορες κυβερνήσεις να σταματήσουν να επεμβαίνουν, με τις πελατειακές τους σχέσεις και την κακοδιαχείρισή τους στον εθνικό μας αερομεταφορέα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024