Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣύσκεψη του προέδρου του ΕΟΤ με τουριστικούς φορείς της Ζακύνθου
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Σύσκεψη του προέδρου του ΕΟΤ με τουριστικούς φορείς της Ζακύνθου

Σύσκεψη με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του τουριστικού κόσμου της Ζακύνθου συγκάλεσε χτες ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αθανάσιος Οικονόμου, με στόχο τον περιορισμό αρνητικών φαινομένων, που εκδηλώνονται στην ευρύτερη τουριστική περιοχή του Λαγανά…

Σύσκεψη με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του τουριστικού κόσμου της Ζακύνθου συγκάλεσε χτες ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αθανάσιος Οικονόμου, με στόχο τον περιορισμό αρνητικών φαινομένων, που εκδηλώνονται στην ευρύτερη τουριστική<...>περιοχή του Λαγανά.

Η επίσκεψη του κ. Οικονόμου πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλου για την άμεση αντιμετώπιση και αποτροπή δυσάρεστων συμπεριφορών μερίδας τουριστών, που δημιουργούν αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα του νησιού.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Βρετανό Πρέσβη κ. Simon Gass, διαπίστωσε από κοντά την έκταση του προβλήματος και επεξεργάστηκε από κοινού με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς σειρά προτάσεων για την εξάλειψή του.
Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά σύσκεψη που διενεργείται με το ίδιο αντικείμενο. Την πρώτη είχε συγκαλέσει προ μηνών ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος με τη συμμετοχή εκπροσώπων πέντε Δήμων της χώρας που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα (Μαλίων Κρήτης, Λαγανά Ζακύνθου, Λευκίμμης Κέρκυρας, Φαληρακίου Ρόδου, Ηρακλειδών Κω).

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ είναι αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να θωρακίσει την εικόνα των περιοχών που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα. Η σύγχρονη εικόνα του ελληνικού τουρισμού βασίζεται στην ποιότητα, την αισθητική και προπαντός την ασφάλεια για κάθε Έλληνα και ξένο επισκέπτη. Το στοίχημα είναι κοινό και η προσπάθεια συλλογική.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024