Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΠαρουσίαση της “άλλης Ελλάδας” και του Ορεινού Όγκου στην Philoxenia Expo
Εκθέσεις

Παρουσίαση της “άλλης Ελλάδας” και του Ορεινού Όγκου στην Philoxenia Expo

H Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας παρουσίασε την “άλλη Ελλάδα” και τον Ορεινό Όγκο της χώρας μας στην έκθεση Philoxenia Expo.

Έμφαση στην «άλλη Ελλάδα» και στον Ορεινό Όγκο, συνεχίζει να δίνει η Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας με την παρουσία της στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ελλάδας, την Philoxenia Expo που άνοιξε ξανά τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 10-12 Νοεμβρίου 2023.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας, με αρωγό τον Δήμο Καρπενησίου και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και τους Ορεινούς Προορισμούς αυτής, υποδεχθήκαμε τους επισκέπτες της έκθεσης Philoxenia στο περίπτερο τους.

Σκοπός της δράσης ήταν η συνεργασία όλων των Ορεινών περιοχών της Ελλάδας, συγκεντρωμένων στον ίδιο χώρο, με σκοπό την ανάδειξη και προβολή της κάθε περιοχής, αλλά και συνολικά όλοι μαζί, για την ανάδειξη της «άλλης Ελλάδας», της Ηπειρωτικής και Ορεινής Ελλάδας, της Mainland Greece.

Η προσπάθεια αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα τόσο για την ανάδειξη της περιοχής μας, όσο και για την εικόνα της Ελλάδας γενικότερα προς τους ξένους επισκέπτες, ως προορισμό 365 ημερών, συνδυάζοντας απόλυτα το βουνό με τη θάλασσα, τις καλοκαιρινές με τις χειμερινές διακοπές. Θα είναι σπουδαίο, η προσπάθεια αυτή να ενισχυθεί και να καθιερωθεί με την παρουσία μας και σε άλλες εκθέσεις, ιδιαίτερα του εξωτερικού και να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες, να γνωρίσουν τον όμορφο και ευλογημένο τόπο της Ευρυτανίας. Για να επιτύχουμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, για να αναδείξουμε την ορεινή και ηπειρωτική Ελλάδα, για να έχουμε και εμείς μια ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη και ένα βιώσιμο τουριστικό προϊόν, οφείλουμε να συνθέσουμε τα κομμάτια του παζλ τους ελληνικού τουρισμού και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να αναδείξουμε τις ομορφιές και την διαφορετικότητα της ορεινής χώρας μας.”, τονίζει η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας  κ. Σοφία Φλέγκα.

Τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας, κ. Ιωάννη Μαντζούφα, κ. Δήμητρα Δημητρακοπούλου και κ. Σοφία Φλέγκα άφησαν για λίγο το Καρπενήσι και βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, εκπροσωπώντας την ένωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024