Τελευταία νέα
ΑρχικήΆνοιξε νέο Hilton

Άνοιξε νέο Hilton

Νέο ξενοδοχείο Hilton άνοιξε στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, το Cardiff, την 1η Αυγούστου. Το ξενοδοχείο στοίχισε 20 εκατ. λίρες Αγγλίας, είναι πέντε αστέρων και δυναμικότητας 197 δωματίων. Βρίσκεται στο κέντρο […]

Νέο ξενοδοχείο Hilton άνοιξε στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, το Cardiff, την 1η Αυγούστου. Το ξενοδοχείο στοίχισε 20 εκατ. λίρες Αγγλίας, είναι πέντε αστέρων και δυναμικότητας 197 δωματίων. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και έχει θέα το υπέροχο κάστρο του Cardiff και το Δημαρχείο.
Ο γενικός του διευθυντής κ. Jan Wijnen δήλωσε ότι το ξενοδοχείο θα προσφέρει τις γνωστές υπηρεσίες πέντε αστέρων που προσφέρονται από όλα τα ξενοδοχεία Hilton στον κόσμο, αλλά δεν θα χάσει την ταυτότητα του διότι αποτελεί μέρος της ιστορίας της πόλης του Cardiff. Στο εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου θα προσφέρονται προϊόντα από την Ουαλία κατασκευασμένα με παραδοσιακό στυλ από έμπειρο προσωπικό.
Η κύρια αίθουσα του ξενοδοχείου, που είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες στο Cardiff, μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια δυναμικότητας μέχρι 250 σύνεδρους. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί γυμναστήριο με σάουνα, δωμάτιο με ατμούς, ιαματικό κέντρο, και υπάρχει μια πισίνα διαστάσεων 20 μέτρων από ανοξείδωτο ατσάλι η οποία είναι η τρίτη πισίνα αυτού του είδους που εισάγεται στην Αγγλία από την Σουηδία.
Υπάρχει η δυνατότητα για ξεχωριστό check in για τους ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους, όπως και μια προεδρική σουίτα για ξεχωριστές περιπτώσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024