Τελευταία νέα
ΑρχικήHospitality 2000: Κρίσιμα θέματα που θα αντιμετωπίσουν τα ξενοδοχεία την επόμενη χιλιετηρίδα

Hospitality 2000: Κρίσιμα θέματα που θα αντιμετωπίσουν τα ξενοδοχεία την επόμενη χιλιετηρίδα

Το κρισιμότερο θέμα που θα αντιμετωπίσει ο τουρισμός την επόμενη χιλιετηρίδα, σύμφωνα με την έρευνα “Hospitality 2000 – The Technology”, που έγινε από το New York University’s Center for Hospitality, […]

Το κρισιμότερο θέμα που θα αντιμετωπίσει ο τουρισμός την επόμενη χιλιετηρίδα, σύμφωνα με την έρευνα "Hospitality 2000 – The Technology", που έγινε από το New York University’s Center for Hospitality, Tourism, and Travel Administration και τον κ. Roger S. Cline managing editor της εταιρίας ερευνών Arthur Andersen, είναι η τεχνολογία.
Η μελέτη ερευνά τη σχέση της τεχνολογίας και της στρατηγικής, την ανάπτυξη της στρατηγικής της τεχνολογίας και της σχέσης της με το επιχειρηματικό σχέδιο και την ολοκλήρωση του οργανισμού. Η έρευνα έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο με διανομή ερωτηματολογίων σε στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, και την Ασία. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε 333 απαντημένα ερωτηματολόγια.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι η χρήση του Internet και των Web sites στην προσέλκυση πελατών και την επικοινωνία της εταιρίας με τους πελάτες της είναι πρώτη στις προτιμήσεις των περισσότερων ξενοδοχείων που έλαβαν μέρος στην έρευνα.
Επίσης, η τάση που διαφαίνεται για το έτος 2000 είναι ότι η χρήση του Internet και των Web sites των ξενοδοχείων μαζί με τα CRS στο κομμάτι των κρατήσεων θα έχουν την εξέχουσα θέση με αυξητική πορεία.
Τέλος, στην προσπάθεια των ξενοδοχείων να εντοπίσουν τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών τους, το ερωτηματολόγιο δείχνει να είναι μια μέθοδος με φθίνουσα πορεία, ενώ αύξουσα πορεία έχουν οι έρευνες μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών, και η συμμετοχή σε ερωτηματολόγια μέσω των τηλεοράσεων που βρίσκονται στα δωμάτια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024