Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ ελληνική γαστρονομία στην Ιαπωνία

Η ελληνική γαστρονομία στην Ιαπωνία

Στο πλαίσιο του Σχεδίου ΕΡΜΗΣ, για την προώθηση των Ελληνο-Ιαπωνικών σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, πραγματοποιεί ειδικό σεμινάριο στην Ελλάδα για […]

Στο πλαίσιο του Σχεδίου ΕΡΜΗΣ, για την προώθηση των Ελληνο-Ιαπωνικών σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, πραγματοποιεί ειδικό σεμινάριο<.> στην Ελλάδα για την προβολή της ελληνικής κουζίνας στην Ιαπωνία.
Οι δέκα ιάπωνες chefs που έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας από τις 15 Απριλίου και θα παραμείνουν μέχρι τις 10 Μαίου θα παρακολουθήσουν, δωρεάν το σχεδιασμένο ειδικά γι αυτούς, πρόγραμμα κατάρτισης Ιαπώνων μαγείρων, φιλοξενούμενοι της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος κατάρτισής τους θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα προβολής του ελληνικού ελαιόλαδου και των ευεργετικών ιδιοτήτων του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024