Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ πόλη της Ρόδου σε διεθνές συνέδριο πολιτισμού

Η πόλη της Ρόδου σε διεθνές συνέδριο πολιτισμού

Αντιπρόσωποι από τον Δήμο της Ρόδου θα παρευρεθούν στην Ισπανία για να συμμετέχουν στις εργασίες του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για Θέματα Παγκόσμιας Κληρονομιάς, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια. Φέτος το […]

Αντιπρόσωποι από τον Δήμο της Ρόδο<.>υ θα παρευρεθούν στην Ισπανία για να συμμετέχουν στις εργασίες του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για Θέματα Παγκόσμιας Κληρονομιάς, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια. Φέτος το συνέδριο θα γίνει από τις 20-24 Οκτωβρίου στην πόλη Santiago de Compostela της Ισπανίας.
Η Παλιά Πόλη της Ρόδου ανήκει στις πόλεις εκείνες που θεωρούνται μέρος της παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 120 πόλεις από όλο τον κόσμο, και θα αναλυθούν θέματα που αφορούν στην στρατηγική που πρέπει να υιοθετηθεί από τις ενδιαφερόμενες πόλεις για να αναπτυχθεί η οικονομική αξία της πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού για την Παγκόσμια Κληρονομιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023