Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέος πρόεδρος στο Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού

Νέος πρόεδρος στο Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού

Ο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού, WTTC, διόρισε νέο πρόεδρο κατά τη γενική συνέλευση του την περασμένη εβδομάδα. Ο νέος πρόεδρος, κ. Jean-Claude Baumgarten, έχει 25χρονη και πλέον εμπειρία στην αεροπορική […]

Ο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού, WTTC<.>, διόρισε νέο πρόεδρο κατά τη γενική συνέλευση του την περασμένη εβδομάδα.
Ο νέος πρόεδρος, κ. Jean-Claude Baumgarten, έχει 25χρονη και πλέον εμπειρία στην αεροπορική βιομηχανία, μεγαλύτερο μέρος της οποίας απέκτησε απασχολούμενος σε υψηλές διοικητικές θέσεις της Air France.
Ο κ. Harvey Golub προεδρεύων της γενικής συνέλευσης του W.T.T.C., και διευθύνων σύμβουλος της American Express σχολιάζοντας τον διορισμό ανέφερε ότι "μετά από εξαντλητική έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο από την Εκτελεστική Επιτροπή του WTTC βρίσκομαι πραγματικά στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Jean-Claude. Είναι ένα εξαίρετο διοικητικό στέλεχος και θα υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγαλύτερο επιχειρηματικό τομέα του κόσμου. Περιμένω ανυπόμονα τη συνεργασία μας".
Ο κ. Baumgarten είπε "Ανυπομονώ να συναντήσω τις προσκλήσεις που ανοίγονται στο WTTC. Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ταξίδια και ο τουρισμός έχουν θεωρηθεί ‘φτωχοί’ σε οικονομικά μεγέθη σε σχέση με τις υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις κατασκευαστικές εταιρίες και τις τηλεπικοινωνίες. Παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες για όλες τις χώρες, είτε αναπτυγμένες είτε αναπτυσσόμενες, για να κάνουν τον τουρισμό ακρογωνιαίο λίθο της οικονομικής τους ανάπτυξης. Το WTTC βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει αυτό να συμβεί και θα εξακολουθήσει να ασκεί πίεση προς τις κυβερνήσεις ώστε να εφαρμόσουν ‘φιλικές’ τουριστικές στρατηγικές, οι οποίες ωφελούν τους τουρίστες, τις επιχειρήσεις, και την οικονομία σε όλο τον κόσμο".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023