Τελευταία νέα
ΑρχικήΠαρουσία των Ελλήνων τουριστικών bloggers στην TBEX Asia
Εκθέσεις

Παρουσία των Ελλήνων τουριστικών bloggers στην TBEX Asia

Η Έλενα Σεργκέεβα, συνιδρυτής του TBG (Travel Bloggers Greece), αντιπροσώπευσε στο 1ο Travel Bloggers Exchange (TBEX) Asia 2015 το πρώτο δίκτυο blogger με έδρα την Ελλάδα, ανάμεσα σε 600 ταξιδιωτικούς bloggers και συντάκτες από όλο τον κόσμο.

Η ομάδα του TBG παρευρέθηκε στο 1ο Travel Bloggers Exchange (TBEX) Asia 2015 στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Η εκδήλωση έλαβε μέρος στις 15-17 Οκτωβρίου, σχεδόν ένα χρόνο μετά το TBEX Europe 2014 που έγινε στην Αθήνα.

Η Έλενα Σεργκέεβα, συνιδρυτής του TBG, αντιπροσώπευσε το πρώτο δίκτυο blogger με έδρα την Ελλάδα, ανάμεσα σε 600 ταξιδιωτικούς bloggers και συντάκτες από όλο τον κόσμο.

“Τα μέλη του TBG δεσμεύονται να βελτιώνουν συνεχώς τα blogs τους συμβάλλοντας έτσι στο να προωθηθεί θετική η εικόνα της Ελλάδας. Εκδηλώσεις, όπως το TBEX, είναι ευκαιρίες για να αποκτήσουμε νέες γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα του ταξιδιωτικού blogging, και νέες πρακτικές και για να δικτυωνόμαστε με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο“, δήλωσε η κα Σεργκέεβα, η οποία δημοσιεύει στο ταξιδιωτικό της blog, Passion for Greece.

Το τριήμερο γεγονός συμπεριέλαβε ξεναγήσεις πριν και μετά την κύρια εκδήλωση TBEX, με υποομάδες εργασίας και ευκαιρίες για περισσότερη δικτύωση μεταξύ των παρευρισκόμενων. Οι πιο επικερδείς συνεδριάσεις με επιμορφωτικό χαρακτήρα ανέλυσαν θέματα όπως τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), την ταξιδιωτική λογοτεχνία και σύνταξη, την βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση, τα social media και πολλά άλλα.

Συνεχίζοντας τη διεθνή παρουσία του TBG, η Rebecca Hall του blog: Life Beyond Borders, και ιδρυτικό μέλος του TBG, θα αντιπροσωπεύσει την επαγγελματική ομάδα δικτύωσης στο World Travel Market στο Λονδίνο (2-5 Νοεμβρίου).

Η επαγγελματική ομάδα δικτύωσης Travel Bloggers Greece έχει συμμετάσχει ήδη σε αρκετά ταξίδια εξοικείωσης, από την ίδρυσή του στις αρχές του 2015. Κάποια μέλη του TBG πρόσφατα ταξίδεψαν στο Μπέργκαμο της Ιταλίας για μια περιήγηση για ταξιδιωτικούς blogger που χρηματοδοτήθηκε από το Visit Bergamo. Στην Ελλάδα, τα μέλη της TBG έχουν απολαύσει ταξίδια στην Κέα, τη Ζάκυνθο και το Montanema, ένα χειροποίητο χωριό κοντά στη λίμνη Πλαστήρα. Η TBG έχει επίσης συμμετάσχει σε εκδρομές στην Αθήνα, όπως επίσης έχει κάνει και αξιολογήσεις σε κάποια εστιατόρια της πόλης. Ως αποτέλεσμα των χορηγούμενων περιηγήσεων, εκδρομών και ταξιδιών εξοικείωσης, αναρτώνται δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο: η συντακτική περιγραφή της εμπειρίας αλλά και φωτογραφικό υλικό συμβάλλουν στην προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα. Η Travel Bloggers Greece είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα δικτύωσης travel bloggers που εδραιώθηκε στην Ελλάδα. Τα μέλη της απαρτίζονται από Έλληνες αλλά και ομογενείς με βάση την Ελλάδα, και οι οποίοι γράφουν και προωθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024