Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους και το 2020
Εκθέσεις

Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους και το 2020

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας υλοποίησε σειρά επαγγελματικών συνανήσεων μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και στελεχών της ρουμανικής τουριστικής αγοράς, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR I του Βουκουρεστίου.

Με την κοινή διαπίστωση ότι η Ελλάδα παραμένει ο πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους τουρίστες και για το 2020, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTR I“, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Στο ελληνικό περίπτερο συνεκθέτες ήταν ακόμα οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και Κρήτης, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής και γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας υλοποίησε σειρά επαγγελματικών συναντήσεων μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και στελεχών της ρουμανικής τουριστικής αγοράς, ενώ ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ειδική παρουσίαση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, προς τους εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων της Ρουμανίας για τους τουριστικούς προορισμούς και πόρους της περιοχής. Ακόμα, στο περίπτερο του ΕΟΤ διοργανώθηκαν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας, του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και του Δήμου Βόλβης.


Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας, κ. Γιώργος Σταφυλάκης, μιλά σε εκπροσώπους ρουμανικών ΜΜΕ, στο περιθώριο της TTR I.Το περίπτερο της Ελλάδας επισκέφθηκαν η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία, κα Σοφία Γραμματά και στελέχη της πρεσβείας, ο πρέσβης της Κύπρου, κ. Φίλλιπος Κρητιώτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας και βουλευτής του ρουμανικού κοινοβουλίου, Dragoş Gabriel Zisopol, εκπρόσωποι του Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, πολλά στελέχη της τουριστικής αγοράς της Ρουμανίας μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας, Dumitru Luca, διασημότητες από το χώρο των ΜΜΕ και πλήθος επισκεπτών.

Παρόντες ήταν επίσης ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός και ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε. Χαλκιδικής), κ. Ιωάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, κ. Ιωάννης Κοντζιάς, ο δήμαρχος Θάσου, κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ο δήμαρχος Παγγαίου, κ. Φίλλιπος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της ΠΟΞ, κ. Γρηγόρης Τάσιος κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024