Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔΑΑ: Έκθεση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Νίκου Εγγονόπουλου
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

ΔΑΑ: Έκθεση-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Νίκου Εγγονόπουλου

Μια νεά έκθεση εγκαινιάστηκε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, στο πλαίσιο του εορτασμού του Έτους Εγγονόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση […]

Μια νεά έκθεση εγκαινιάστηκε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, στο πλαίσιο του εορτασμού του Έτους Εγγονόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του σημαντικού<...>Έλληνα δημιουργού. Οι επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της έκθεσης, που φέρει τον τίτλο “Εγγονόπουλος 2007: … ωραίος σαν Έλληνας” μέχρι και τις 20 Απριλίου 2007.

Η έκθεση, που εντάσσεται στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δημιουργήθηκε ειδικά για την έκθεση, παρουσιάζονται αναλυτικό χρονολόγιο της ζωής του Νίκου Εγγονόπουλου, πλήρης εργογραφία, ανθολόγιο από το ποιητικό του έργο, εκδόσεις, χειρόγραφα, σχέδια και πίνακες.

Η έκθεση φιλοξενείται στον ειδικό εκθεσιακό χώρο του Κεντρικού Αεροσταθμού (επίπεδο Αφίξεων / Είσοδος 1), παραμένει ανοικτή όλο το εικοσιτετράωρο και είναι προσβάσιμη σε όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024