Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟμαδική έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο ΔΑΑ
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ομαδική έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο ΔΑΑ

Το «καλώς ήλθατε» λέει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αεροδρόμιο ο Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας στους επισκέπτες της πόλης της Αθήνας. Από τις 8 Οκτωβρίου 2007 έως τις 7 Ιανουαρίου 2008, […]

Το «καλώς ήλθατε» λέει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αεροδρόμιο ο Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας στους επισκέπτες της πόλης της Αθήνας. Από τις 8 Οκτωβρίου 2007 έως τις 7 Ιανουαρίου 2008, η ομαδική έκθεση καλλιτεχνικής<...>φωτογραφίας «Ανάμεσα στις μνήμες και το μέλλον» παρουσιάζεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Μία επιλογή είκοσι τεσσάρων έργων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, που παρουσιάζονται σε ισάριθμες διαφορετικές εκθέσεις κατά τη διάρκεια της φετινής 14ης διοργάνωσης, καλωσορίζει τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου, γνωρίζοντάς τους το θεσμό του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας και το σύγχρονο ελληνικό και διεθνή φωτογραφικό πολιτισμό.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμβάλλει και φέτος, ως εναλλακτικός χώρος παρουσίασης, στην επίτευξη των στόχων του θεσμού για την προβολή και ενίσχυση του έργου των Ελλήνων καλλιτεχνών φωτογράφων και την ανάδειξη μεγάλου μέρους της διεθνούς φωτογραφικής παραγωγής. Στη φετινή έκθεση, ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες διαφορετικής αισθητικής και τεχνοτροπίας, διαφορετικής προσέγγισης και τεχνικής, με μόνο κοινό στοιχείο την ομοιογένεια στην παρουσίασή τους, συνθέτουν ένα φωτογραφικό πανόραμα στο αεροδρόμιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024