Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠολλοί νέοι προορισμοί από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Πολλοί νέοι προορισμοί από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι επιλογές που προσφέρει το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τη φετινή θερινή περίοδο. Ειδικότερα,οι νέες αεροπορικές εταιρίες που έχουν αποκτήσει σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας […]

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι επιλογές που προσφέρει το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τη φετινή θερινή περίοδο. Ειδικότερα,<...>οι νέες αεροπορικές εταιρίες που έχουν αποκτήσει σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι η ιταλική Air One που συνδέει την Αθήνα με τη Νάπολη και το Τορίνο και η Blue1 (θυγατρική της SAS Scandinavian Airlines η οποία προσφέρει 2 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις για το Ελσίνκι. Η Flyglobespan, εταιρία χαμηλού κόστους της Σκωτίας ξεκινάει από 1η Ιουλίου καθημερινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου, ενώ ήδη πραγματοποιεί 1 εβδομαδιαία πτήση προς τη Γλασκώβη. Η Pakistan International Airlines, επαναδραστηριοποιείται στην Ελλάδα με πτήσεις προς το Καράτσι, το Ισλαμαμπάντ, και τη Λαχώρη.

Παράλληλα, προστίθενται νέοι προορισμοί και από εταιρίες που είχαν ήδη δραστηριότητα στο αεροδρόμιο. Στα υπερατλαντικά δρομολόγια προστέθηκε η καθημερινή σύνδεση της Delta Air Lines Αθήνα – Ατλάντα (το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο – που συνδέει την Ατλάντα με όλη τη Βόρειο και Νότιο Αμερική).

Το δίκτυο προορισμών του αεροδρομίου στην Ευρώπη εμπλουτίζεται με το Μπιλούντ της Δανίας με την Sterling European Airlines, το Τσέρνοβιτσι της Ουκρανίας με την Donbassaero Airlines και την Κρακοβία με την SkyEurope Airlines.

Τέλος, έχουν προστεθεί επιπλέον πτήσεις για την Πράγα από τη CSA, τη Μαδρίτη από την Iberia, τη Βουδαπέστη από τη Malev και την SkyEurope Airlines, τη Νέα Υόρκη από τη Delta Air Lines, το Όσλο από τη Sterling European Airlines και την SAS. Επίσης, το Παρίσι από την Air France και την Ολυμπιακή, το Λονδίνο από την British Airways και την easyJet, το Αμστερνταμ από την KLM, τη Ζυρίχη από τη Swiss, τη Σόφια από την Aegean, τη Μόσχα από την Aeroflot, τη Βιέννη από την Austrian, το Τορόντο από την Air Transat, και τη Σάμο από την Aegean.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, εξυπηρετεί 62 αεροπορικές εταιρίες που εκτελούν 1.793 εβδομαδιαίες απευθείας συνδέσεις με 108 προορισμούς σε 48 χώρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024