Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΘα αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα γερμανικά αεροδρόμια

Θα αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα γερμανικά αεροδρόμια

Στη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια της Γερμανίας προσανατολίζεται ο γερμανικός κυβερνητικός συνασπισμός αφήνοντας παράλληλα, ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων, μετά από τα απειλητικά τηλεφωνήματα […]

Στη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια της Γερμανίας προσανατολίζεται ο γερμανικός<...> κυβερνητικός συνασπισμός αφήνοντας παράλληλα, ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων, μετά από τα απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βομβών στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Εν τω μεταξύ, το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, που για περισσότερες από επτά ώρες παρέμεινε κλειστό, χθες, με απόφαση της γερμανικής αστυνομίας, μετά τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βομβών στις εγκαταστάσεις του επανέρχεται σταδιακά τους κανονικούς ρυθμούς.

Αν και οι συνέπειες της επτάωρης εκκένωσης του αεροδρομίου και ως εκ τούτου της διακοπής της εναέριας κυκλοφορίας και της απίστευτης ταλαιπωρίας που υπέστησαν χιλιάδες επιβάτες, είναι ακόμα εμφανείς, η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται.

Η χθεσινή εκκένωση των εγκαταστάσεων του τρίτου πολυσύχναστου αερολιμένα της Γερμανίας, είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν δεκάδες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, σε μια χρονική στιγμή που χιλιάδες Γερμανοί εκδρομείς επέστρεφαν από τις θερινές τους διακοπές, καθώς σήμερα άρχισαν τα σχολεία στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Τα νέα μέτρα στα γερμανικά αεροδρόμια αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 19 Ιανουαρίου του 2004 και να αφορούν το σύνολο του προσωπικού των αεροπορικών εταιριών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024