Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιπλή διάκριση για την Swissport σε Ελλάδα και εξωτερικό

Διπλή διάκριση για την Swissport σε Ελλάδα και εξωτερικό

Με το βραβείο του καλύτερου φορέα διαχείρισης και διεκπεραίωσης εγγράφων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) για το 2007 διακρίθηκε η Swissport Hellas Cargo S.A. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεδρίασηςτης […]

Με το βραβείο του καλύτερου φορέα διαχείρισης και διεκπεραίωσης εγγράφων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) για το 2007 διακρίθηκε η Swissport Hellas Cargo S.A. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεδρίασης<...>της “Επιτροπής της Εμπορευματικής Κοινότητας του ΔΑΑ”, στις αρχές Μαρτίου 2008.

Πρόκειται για ένα βραβείο αναγνώρισης και ποιότητας, που απενεμήθη από τον Διευθυντή Εμπορευματικής Ανάπτυξης του ΔΑΑ, κ. Αλέξη Σιώρη. Βασίζεται, δε, στα αποτελέσματα τακτικής έρευνας και μετρήσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται καθημερινά από τον ΔΑΑ σε όλες τις εισερχόμενες πτήσεις του αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου παρέχουν τις υπηρεσίες τους οι εγκεκριμένες εταιρίες επίγειας εξυπηρέτησης. Με το συγκεκριμένο βραβείο, ο ΔΑΑ αναγνώρισε την προσπάθεια της εταιρίας για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της και επιβράβευσε την αυστηρή τήρηση εκ μέρους της Swissport, όλων των συμφωνηθέντων πρότυπων για τη διαχείριση και διεκπεραίωση εγγράφων, προς όφελος όλων των συνεργατών της στην εμπορευματική αγορά του ΔΑΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η TUV Austria Hellas, ο αναγνωρισμένος Φορέας Τεχνικών Ελέγχων και Πιστοποιήσεων, έχει ήδη απονείμει τριπλή πιστοποίηση συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των αντίστοιχων προτύπων που εφαρμόζει η Swissport στην Ελλάδα στο ΔΑΑ, για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001) και Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία (ΕΛΟΤ 1801), ενώ η Swissport είναι επίσης πιστοποιημένη και με το Σύστημα Ασφάλειας και Υγιεινής OHSAS 18001.

Η Swissport Hellas έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε διεθνή εμπορευματικό κόμβο, αλλά και της ελληνικής αγοράς επίγειας εξυπηρέτησης, μέσω της βελτίωσης και επιτάχυνσης των εμπορευματικών ροών. Το οικονομικό έτος 2007 διαχειρίστηκε πανελλαδικά περισσότερους από 40.000 τόνους φορτίου, επιτυγχάνοντας αύξηση της τάξης του 15,2% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η διάκριση της Swissport Hellas Cargo από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έρχεται να προστεθεί και στη νέα βράβευση της Swissport International από το Institute for Transport Management (ΙΤΜ Aviation Awards), για 8η συνεχή χρονιά με το «Διεθνές Βραβείο Εξυπηρέτησης Αεροδρομίων 2008» – «Global Aviation Ground Services Company 2008».

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την ηγετική θέση του μεγαλύτερου παγκόσμιου φορέα επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιριών και την ικανότητά του να παρέχει στους πελάτες του ποιοτικές, ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις επίγειων υπηρεσιών. Το βραβείο απονέμεται στην Swissport μετά από διεξοδική έρευνα και μετρήσεις στις οποίες συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από 46 διεθνούς φήμης αεροπορικές εταιρίες, από 8 από τους μεγαλύτερους διεθνείς Αερολιμένες, από 22 περιφερειακούς Αερολιμένες, από 72 εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε διάφορες αεροδρομιακές κοινότητες των πέντε ηπείρων, αλλά και ικανό δείγμα επιβατικού κοινού.

Το Institute of Transport Management ιδρύθηκε το 1977, με σαφή στόχο τη παροχή εκπαίδευσης και πληροφόρησης των διευθυντικών στελεχών όλων των μορφών μεταφορών παγκοσμίως και συνιστά ένα φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών και την εξεύρεση λύσεων στην οικοδόμηση των σημερινών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του τομέα των αερομεταφορών. Σήμερα το ITM συγκεντρώνει τη τεχνογνωσία των μελών του και απαντά στα ερωτήματα που δέχεται, με σκοπό την εύρεση καλύτερου και αποδοτικότερου τρόπου για τη βελτίωση παροχής υπηρεσιών των μελών του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024