Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚανονικά οι πτήσεις των Ο.Α. παρά την 48ωρη απεργία της Ε.Ι.Σ.Φ.

Κανονικά οι πτήσεις των Ο.Α. παρά την 48ωρη απεργία της Ε.Ι.Σ.Φ.

Δύσκολα εκτιμάται ότι θα εκτελεστούν τις επόμενες μέρες οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών, με αποτέλεσμα τη ταλαιπωρία πολλών επιβατών, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων που ξεκινούν οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές…

Δύσκολα εκτιμάται ότι θα εκτελεστούν τις επόμενες μέρες οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών<...>, με αποτέλεσμα τη ταλαιπωρία πολλών επιβατών, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων που ξεκινούν οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές.

Ήδη οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 48ωρη προειδοποιητική απεργία για το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Οκτωβρίου. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χτες στην Αθήνα, οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές υποστήριξαν πως “ο λόγος για τον οποίο προχωρούν σε κινητοποιήσεις είναι η ανακοίνωση της διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών να μην ισχύσει η σύμβαση εργασίας που υπέγραψαν τον Αύγουστο.

Ακόμα, οι εργαζόμενοι υποστήριξαν πως “η διοίκηση τους είπε να περιμένουν το αποτέλεσμα του νέου διαγωνισμού για την πώληση της εταιρίας και τότε να διαπραγματευτούν με το νέο εργοδότη που θα προκύψει”.

Στο μεταξύ, η διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέδωσε χτες το μεσημέρι ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στη 48ωρη απεργία. Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως “παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ιπτάμενων συνοδών και φροντιστών οι πτήσεις της εταιρίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά με το υπάρχον προσωπικό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024