Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα προσφορά για την εξαγορά της Οlympic Catering

Νέα προσφορά για την εξαγορά της Οlympic Catering

Νέα προσφορά και μάλιστα βελτιωμένη έκανε η κοινοπραξία Everest- LSG Sky Chefs, που ανήκει στην Lufthansa, για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου έως 65% της Οlympic Catering. Η Deloitte & Touche, […]

Νέα προσφορά και μάλιστα βελτιωμένη έκανε η κοινοπραξία Everest- LSG Sky Chefs, που ανήκει<...> στην Lufthansa, για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου έως 65% της Οlympic Catering<.>.

Η Deloitte & Touche, που είναι και ο σύμβουλος ιδιωτικοποίησης εκτιμά ότι οι διαπραγματεύσεις με την κοινοπραξία πραγματοποιούνται σε πολύ καλό κλίμα και πολύ σύντομα αναμένεται η υπογραφή σύμβασης η οποία θα δεσμεύει την κοινοπραξία για την εξαγορά της Olympic Cateting. Ως αποτέλεσμα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειασθεί να γίνουν συνομιλίες με τον δεύτερο ενδιαφερόμενο που συμμετέχει στην τελική φάση του διαγωνισμού την Κοινοπραξία “Γρηγόρης Μικρογεύματα – Όμιλος Veroukas.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024