Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣχέδια της Preussag για δημιουργία αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους

Σχέδια της Preussag για δημιουργία αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους

Ο μεγαλύτερος όμιλος της Ευρώπης στον κλάδο του τουρισμού η Preussag ανακοίνωσε μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Δρα Michael Frenzel ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει στην αγορά των αεροπορικών […]

Ο μεγαλύτερος όμιλος της Ευρώπης στον κλάδο του τουρισμού η Preussag<.> ανακοίνωσε μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της<...>, Δρα Michael Frenzel ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει στην αγορά των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους.

Ο Δρας Michael Frenzel τόνισε ότι στόχος της Preussag είναι οι ταξιδιώτες-επιχειρηματίες αλλά και οι τουρίστες που επιλέγουν φθηνές αεροπορικές πτήσεις, ενώ τα σχέδιά της για παρουσία στην αγορά χαμηλού κόστους τη φέρνουν σε ανταγωνιστική θέση με το γερμανικό αερομεταφορέα Lufthansa.

H Preussag ενδεχομένως να ιδρύσει τη δική της αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ή να προχωρήσει στην εξαγορά κάποιου αερομεταφορέα, όπως η Ryanair και η easyJet, χωρίς όμως να υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια. Παράλληλα, η Preussag σχεδιάζει την ανανέωση μεγάλου μέρους του αεροπορικού της στόλου μέσα στην επόμενη δεκαετία. Η εταιρία θα προχωρήσει σε παραγγελία δέκα νέων αεροσκαφών, τα οποία από το 2004 μέχρι το 2010 θα αντικαταστήσουν σταδιακά παλαιά αεροσκάφη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024