Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsPreussag και Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη στην Κυλλήνη

Preussag και Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη στην Κυλλήνη

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της Preussag η ισόποση ποσοστιαία συμμετοχή του κατά 50% μαζί με τον Όμιλο Νίκου Δασκαλαντωνάκη, στο μακρόπνοο και φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης της έκτασης […]

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της Preussag<.> η ισόποση ποσοστιαία συμμετοχή του κατά 50% μαζί με τον<...> Όμιλο Νίκου Δασκαλαντωνάκη, στο μακρόπνοο και φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης της έκτασης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Κυλλήνη.

Η εν λόγω επένδυση στον νομό Ηλείας, το ύψος της οποίας τελικά θα υπερβεί τα 58,7 εκατ. ευρώ (20 δισ. δρχ.), θα πραγματοποιηθεί από την εταιρία ΦΑΙΑΞ Α.Ε. που ανήκει κατά 50% στους Ομίλους Preussag και Δασκαλαντωνάκη. Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα εταιρικά σχήματα συμμετέχουν και στη Grecotel.

Υπογραμμίζεται δε ότι στην ΦΑΙΑΞ Α.Ε., της οποίας ο κύκλος εργασιών στη χρήση 2001 άγγιξε τα 20,5 εκατ. ευρώ (7 δισ. δρχ.), ανήκουν ήδη 4 ξενοδοχεία. Πρόκειται για τα Corfu Imperial, Rhodos Royal, Pella Beach και Lakopetra Beach.

Το πλάνο ανάπτυξης της Κυλλήνης, ένα πρωτοποριακό έργο που πρόκειται να δεσπόζει στη τουριστική αγορά της Ανατολικής Μεσογείου, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει, την κατασκευή 3 ξενοδοχείων 5 αστέρων συνολικής δυναμικότητας 1.500 κλινών, το μεγαλύτερο Κέντρο Ιαματικών Λουτρών και Θαλλασσοθεραπείας στην Ευρώπη, διαθέτοντας ταυτόχρονα σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο, Εμπορικό Χωριό και Αθλητικό Κέντρο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το σχεδιασμό ανάπτυξης του έργου έχει αναλάβει ένας εκ των μεγαλύτερων διεθνώς αρχιτεκτονικών οίκων.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής του ομώνυμου Ομίλου κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, η ανάπτυξη της έκτασης του ΕΟΤ στην Κυλλήνη, αποτελεί έργο ιδιαίτερης εμβέλειας για την ανέλιξη του ελληνικού τουρισμού, όχι μόνο εξ αιτίας της ποιότητας του project αλλά και λόγω της μετοχικής συμμετοχής σε αυτό της Preussag, του μεγαλύτερου Τουριστικού Οργανισμού στο κόσμο.

Ο κ. Δασκαλαντωνάκης καταλήγοντας αναφέρει ότι η συμμετοχή τoυ Ομίλου Grecotel στην Κυλλήνη συμβάλλει άμεσα στην συνολική ανάπτυξη της Πελοποννήσου ως τουριστικού προορισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024