Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνάντηση υφυπουργού Μεταφορών και γενικού διευθυντή Lufthansa

Συνάντηση υφυπουργού Μεταφορών και γενικού διευθυντή Lufthansa

Ο Michael Suesser γενικός διευθυντής της Lufthansa στη Αθήνα συναντήθηκε με τον υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Σπύρο Βούγια, ο οποίος του μετέφερε τα συμπεράσματα της συζήτησης που είχε την […]

Ο Michael Suesser γενικός διευθυντής της Lufthansa<.> στη Αθήνα συναντήθηκε με τον υφυπουργό Μεταφορών<…> και Επικοινωνιών κ. Σπύρο Βούγια, ο οποίος του μετέφερε τα συμπεράσματα της συζήτησης που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τους εργαζόμενους της εταιρίας και ειδικότερα τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να διακοπούν οι πτήσεις της Lufthansa από την Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός τόνισε στον κ. Suesser ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους και αποδοτικότερους προορισμούς από και προς τον υπόλοιπο κόσμο, ακόμη και μετά τα γεγονότα στις ΗΠΑ και ότι, με την ύπαρξη της πτήσης, η Lufthansa συντηρεί μια σημαντική κοινωνική και οικονομική επιρροή στη Β. Ελλάδα στους επαγγελματικού κλάδους του τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, τουριστικοί πράκτορες, αλλά και γενικά έμποροι.

Περαιτέρω, ανέφερε ότι η Lufthansa είναι μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες που διασφαλίζουν την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με όλο τον κόσμο και επικαλέστηκε την άποψη την οποία εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Lufthansa ανά τον κόσμο, κ. Antinori, ότι “το προσωπικό της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρίας” και ότι “ο σταθμός της Lufthansa στην Θεσσαλονίκη είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους και υψηλής προτεραιότητας σταθμούς για την εταιρία”. Καταλήγοντας, ο υφυπουργός Μεταφορών υπογράμμισε ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κέντρα οικονομικής, εμπορικής, πολιτικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στα Βαλκάνια, θα φιλοξενήσει την Σύνοδο κορυφής των αρχηγών κρατών το 2003 και θα είναι μία από τις Ολυμπιακές πόλεις το 2004, γεγονότα που θα δημιουργήσουν αυξημένο όγκο επιβατών από και προς την πόλη.

Από την πλευρά του ο κ. Suesser δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις παραπάνω απόψεις στην Κεντρική Διεύθυνση της Lufthansa, ενώ την Πέμπτη θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη τους εργαζομένους της εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024