Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑνανεωμένο το site της Lufthansa

Ανανεωμένο το site της Lufthansa

Με στόχο την απλούστερη και ταχύτερη ενημέρωση επανασχεδιάστηκε η ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa. «Η ιστοσελίδα, μας διευκολύνει στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πρώτης κατηγορίας πηγή πληροφοριών προκειμένου […]

Με στόχο την απλούστερη και ταχύτερη ενημέρωση επανασχεδιάστηκε η ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας<...> Lufthansa. «Η ιστοσελίδα, μας διευκολύνει στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πρώτης κατηγορίας πηγή πληροφοριών προκειμένου να σχεδιάσουν το ταξίδι τους online. Με τη νέα αυτή παρουσία στο διαδίκτυο, καταφέραμε να κάνουμε την ιστοσελίδα και τη διαδικασία κρατήσεων ακόμη πιο απλή και εύχρηστη για τον πελάτη», εξηγεί ο Thierry Antinori, Αντιπρόεδρος Marketing & Πωλήσεων της Lufthansa German Airlines.

Οι βελτιώσεις στο λεπτομερή σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης της αρχικής σελίδας της εταιρίας διακρίνονται αμέσως. Το Mενού διαιρείται πλέον στις επιλογές “Κρατήσεις/ Booking”, “Μεγάλες Προσφορές/ Top Offers”, “Πληροφορίες και Εξυπηρέτηση/ Info & Service” και “Miles & More”, προκειμένου να επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν ταχύτερα το σημαντικό περιεχόμενο. Επιπροσθέτως, οι χρήστες έχουν πλέον απευθείας πρόσβαση στην ιστοσελίδα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.lufthansa.com. Στο μέλλον, μετά την πρώτη τους επίσκεψη στον δικτυακό τόπο, οι επισκέπτες θα κατευθύνονται αυτόματα στη σελίδα της αντίστοιχης χώρας του καθενός, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγουν χειροκίνητα τη σελίδα κάθε φορά. «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών πραγματοποιήσαμε τακτικές δημοσκοπήσεις και διεξήγαμε έρευνες αγοράς, έτσι ενσωματώσαμε αρκετά από τα αιτήματα και τις πρακτικές προτάσεις των πελατών μέσα στο σχεδιασμό της σελίδας» εξηγεί ο Αntinori.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024