Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈναρξη λειτουργίας της Hellas Jet με πτήσεις σε Ευρωπαϊκές πόλεις

Έναρξη λειτουργίας της Hellas Jet με πτήσεις σε Ευρωπαϊκές πόλεις

Εξασφάλισε την δεύτερη άδεια που απαιτείτο για τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα, η εταιρία Hellas Jet και έκανε χθες την πρώτη της πτήση μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών. Το θέμα της […]

Εξασφάλισε την δεύτερη άδεια που απαιτείτο για τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα, η εταιρία<...> Hellas Jet και έκανε χθες την πρώτη της πτήση μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.

Το θέμα της αδειοδότησης της Hellas Jet από την ελληνική Κυβέρνηση θα έπρεπε, κανονικά, να είχε ολοκληρωθεί από τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, η καθυστέρηση στη διεκπεραίωση ορισμένων διαδικαστικών ζητημάτων και οι διευκρινίσεις που ζήτησε το υπουργείο Μεταφορών δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Πρόσφατα, η Hellas Jet είχε εξασφαλίσει την πρώτη άδεια που απαιτείτο, από την Ελληνική Πολιτική Αεροπορία.

Η εταιρία απασχολεί ήδη γύρω στους 140 υπαλλήλους και έχει ενοικιάσει για τις δραστηριότητές της τρία αεροσκάφη τύπου Α320. Η Hellas Jet θα έχει ξεχωριστή διοίκηση και προσωπικό, αλλά τόσο στην Ελλάδα όσο και στα γραφεία του εξωτερικού θα συστεγάζεται μαζί με τις αντιπροσωπείες και το προσωπικό των Κυπριακών Αερογραμμών. Το 49% των μετοχών της Hellas Jet ανήκει στις Κ.Α. και το υπόλοιπο 51% σε κεφάλαια ελλήνων επιχειρηματιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024