Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈνωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας: Να σταματήσει να συρρικνώνεται η Ολυμπιακή Αεροπορία

Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας: Να σταματήσει να συρρικνώνεται η Ολυμπιακή Αεροπορία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας και δημοσιευμάτων του τύπου, η αιφνιδιαστική απόφαση της διοίκησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας να διακόψει τέσσερις προορισμούς από το δίκτυο της ΟΑ δημιουργεί […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας και δημοσιευμάτων του τύπου, η αιφνιδιαστική απόφαση της διοίκησης της<...> Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> να διακόψει τέσσερις προορισμούς από το δίκτυο της ΟΑ δημιουργεί ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει ότι χωρίς καμία αναστολή και καμία μελέτη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Δ. Καλόφωνος μαζί με τους 'ακριβοπληρωμένους' συμβούλους του προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα περικόπτοντας περαιτέρω το δίκτυο της 'πολύπαθης' ΟΑ. Μέσα σε 20 μήνες θητείας είναι η τρίτη φορά που η ΟΑ συρρικνώνεται, υποστηρίζουν οι χειριστές.

Η Ένωση Χειριστών καταγγέλλει την 'ανύπαρκτη και αναποτελεσματική διοίκηση Καλόφωνου ελπίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία επιτέλους θα τερματίσει τη θλιβερή πορεία της πριν η εταιρία μετατραπεί σε μικρό περιφερειακό και ασήμαντο αερομεταφορέα'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024