Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ China Eastern Airlines αγόρασε 20 νέα αεροσκάφη από την Airbus

Η China Eastern Airlines αγόρασε 20 νέα αεροσκάφη από την Airbus

Η κινεζική αεροπορική εταιρία China Eastern Airlines, προκειμένου να αυξήσει τα δρομολόγια της και να προσεγγίσει νέους προορισμούς, δημοφιλείς στο επιβατικό κοινό της, προχώρησε σε συμφωνία με την ευρωπαϊκή κοινοπραξία […]

Η κινεζική αεροπορική εταιρία China Eastern Airlines, προκειμένου να αυξήσει τα δρομολόγια της και να προσεγγίσει νέους προορισμούς<...>, δημοφιλείς στο επιβατικό κοινό της, προχώρησε σε συμφωνία με την ευρωπαϊκή κοινοπραξία παραγωγής επιβατικών αεροσκαφών Airbus, ώστε να αποκτήσει 20 νέα αεροσκάφη τύπου Α330-300.

Οι δυνατότητες των A330-300 θα αξιοποιηθούν στη διεξαγωγή κομβικών περιφερειακών και διεθνών πτητικών δρομολογίων, τα οποία και εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της κινεζικής εταιρίας στην εσωτερική, αλλά και τη διεθνή αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προοπτική αυτή, αποκτάει ιδιαίτερη βαρύτητα με δεδομένη τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008, στο Πεκίνο.

Ο πρόεδρος της China Eastern Airlines, κ. Λουο Τσαογκενγκ, σχετικά με την νέα συμφωνία της εταιρίας του με την Airbus, δήλωσε ότι “ως μια από τις τρεις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες στην Κίνα, η China Eastern, βρίσκεται σε ουσιαστική τροχιά ανάπτυξης, ενώ τα νέα αεροσκάφη θα καλύψουν ανάγκες στρατηγικού χαρακτήρα, που ανταποκρίνονται στην επέκταση της αεροπορικής αγοράς στη χώρα μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024